Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Platine bakıcaktım. Bugün izinliydim. Evin eksikleriyle ilgilendim. Fazla zaman ayıramadım Aklımda ama.
Kds için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Tesekkur ederim hocam, bekliyorum, onslari tl. den cikmistim ben, elimde hic dolar yok
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Dolar olayına tekrar bakayım. 1700 de onsta olmak mantıklı olacak. Ytd
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hayırlı geceler. Ortalama 1700 seviyeleri Altın ons icin en ideal alım olarak düşünüyorum
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kusur yok. Görevimiz tehlike
AHMETK3821 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Teşekkür ederim
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Pilatin çalışmanız varmı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()bugün ilk yazı ve like size
1BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()Tamam hocam .. kusura bakmayın şimdiden teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Hayırlı geceler bugün takip edemedim. yazılarınızı , dediginiz yer ne zaman gelir. gram alım yeri. nerden alacağız. bugün tembelim :)
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet. Fiyatı belirttim. Tekrar paylasiyim. Yanlış anlasilmasın
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Grafik atmıştım. Tekrar senin icin atiyim.
AHMETK3821 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Ustadim ama grafik tam olusmamis alim icin beklemelimiyiz biraz daha saygilar
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ediyorum. Biraz eğitimden uzak kaldım bu ara. Teknik analiz engin bir deniz gibi. Stratejilerimizi surekli yenilememiz ve geliştirmemiz. Onure ettiniz beni. Hayırli geceler
MG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Peki burdan dolar alip sonra altin alsak nasil olur? Fikrinizi almam mümkün mü hocam? Bu soru ve karar beni bağlar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()Hocam yüzde 50 dediginiz konuyu anlamadım.. biraz acar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Artık baliklama dalmiycam onu öğrendim birde parcali alicam parcali saticam birde her yoruma takilmiycam kötü niyetli çok insan var. Senon notlarını grafiklerini daha iyi anlayıp daha iyi yorumlayıp karar vericem abi.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ben buna alim firsatı diyorum.
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MG_ ()Değerli hocam siz zaten öngörünüz sayesinde ve de sadece size özel olan tablolarınızla(grafik) olabileceklere teğet geçebiliyorsunuz bana göre bu büyük bir başarı ellerinize emeğinize sağlık bu bilgi ve birikiminizin artarak devam etmesi temennisiyle
Grafikleriniz yakında ders olarak okutulacak ve de sergisi yapılacak
Like x3 diyor iyi geceler diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Dert etmiyorum abi kalan gramlari cunku eninde sonunda cikiyor gram geçen haftalarda paniklemiştim ama şimdi kafam rahat. Elimde tl de var düşerse alicam ama onsda 1709mu takip etmeliyim yada gramda kaçı görürsem almaliyim? Bugünde aldım 50gram 383den.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hani geçen haftalarda 10gun önce her yerden alınır mevzusu vardiya ben balıklama 383den 385dem almıştım 520gram olmuştu ortalama 381falandi sattım ufak karlarla sadece elimde 200gram bıraktım bugün çıkarım demistin nasip olmadi
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Onsta son düşüş mü hocam :O
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kactan aldınız
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()1700 gibi yani.
evrenes için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Nasip hocam. Desen güzel. Uysa daha çok mutlu olucam. En azından şunu yaptı diyebilmeliyim.
MG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
evrenes ()% 50 miii? çoook değil mi üstadım?
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Alırız almada sıkıntı yok abi ama toparlamaz elimde kalirsa korkarim gecen açız her yerden alinirda 520 gramla kala kaldım:)))
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Tatlı yiyecez hocam
0BeğenmedimŞikayet
MG_ ()Hocam hayırlı akşamlar bahsettiğiniz yer nokta olarak gelmeli mi yoksa kenarından kıyısından dönebilir mi çünkü ons buralarda çok fazla oyalandı cevap için şimdiden teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Ben geri çekilsin istemiyorum da toparlansin isteyen taraftayım abi şöyle 391ler fena olmaz:)