Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Bu grafik iptal
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Bu sorunun kesin bir yaniti olamaz sayin hocam, ancak grafiklerden öngöru yapilabilir. saygilar
TRNC02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TRNC02 ()Arkadaslar merhaba birçok yorum okudum ama acikcasi kafam karisti, sizden ricam bu hafta STERLIN yükseliş mi yoksa düşüşmu yapacak?
0BeğenmedimŞikayet
ashar ()Teşekkürler
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Düşüş trendinin sonunda oluyor tobo. farkı o.
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Bakalım hocam hafta içi karar veririz o halde.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Hemen bunlari da not almam lazim hocam, daha kapsamli bakmak gerekiyor demekki, tobo icinde gecerli degil mi bu uc kriter?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Ashar evet belirttiğiniz işlemleri yapabilirsiniz, tl bazlı bir işlem olmayacağı için dediğiniz gibi bir faktör teşkil etmiyor, işlem hacmini elinizdeki miktar belirler ne kadar bütçeniz varsa takdir edersiniz ki o kadar işlem yapabilirsiniz, tabi alt işlem limitini karşılamak suretiyle... Bol kazançlar dilerim saygılar.
ashar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Sayin hocam bilebildigim kadari ile, olusan trendler uzerine cizdigimiz formasyonlar illaki birebir benzemez, genel hatlari ile trend uzerine formasyonlar cizilir. burada sol omuz olustuktan sonra bas kismi olusmus lakin boyun cizgisi daha kisa olarak goruluyor formasyon icinde.8.58 i olusturan sag omzun en asagi gittigi yer. burdan paralel cizgi cekildeginde 8.58 i bulmus oluyoruz ve kirilma noktasi olarak tanimliyoruz
Zengibar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Zenginbar düz olacak diye bir kaide yok geçmiş çalışmalarımda birçok OBO paylaşımım var grafiklerimden inceleyebilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@muge_ ve hacim giderek azalacak.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yükseliş trendini takiben olacak. Düşüş ya da yatay seyirde değil.
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()O kriteler nelerdir sizden alabilir miyiz hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Zengibar ()Teşekkürler hocam ama ben yüksekliği sormamıştım :) sadece obo oluşurken kural şu değil mi onu merak ettim önce sol Omuz oluştu sonra baş için altta iki uç nokta oluşması gerekmez mi bu grafikte başın ilk ucu var ama ikinci uç için gelmemiş 8.58 e gelmeden direk sağ omuza geçmiş onu anlatmaya çalışıyorum :) yani illa ikinci uç oluşacak diye Bi şart yok mu
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Diğer iki kriteri de karşılıyorsa dediğinizi yapıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Heerzaman Hocam
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Sayin hocam sonra boyun cizgisi olarak h tanimliyoruz ve alt destekden h kadar hedef rakami goruyoruz degil mi?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()OBOnun üç kriteri var. Şekilde omuz baş omuz görülmesi birinci kriter.
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Umarim sayin @Zengibar a yardimci olabilmisizdir, sagolun sayin @Polis55 hocam.
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Evet Hocam o uzun Kırmızı çizgi obonun yüksekliği doğru dediğiniz
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()@Polis55 sayin hocam bu grafik
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam ben grafiği göremediğim için tam anlayamadım k bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Hocam ben grafiği göremediğim için olayı anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Formasyondaki en asagi giden destek noktasi orasi cunku. degil mi @Polis55 yanlis birsey soylediysem daha iyi cevap verecektir
1BeğenmedimŞikayet
ashar ()Aytaç bey bişey danışmak istiyorum sizin parite konusunda bilgili olduğunuzu söylediler öncelikle benim hedefim gram artırmak cuma günü ben platini dolara çevirdim eğer dolar artarsa tl ye çeviririm eğer emtia ons düşerse dolar ons alırım diye düşündüm bu doğrumu dolar ons paritesinde doların türk lirası değerinin bir faktörü yok di mi Yani dolar ister 3 lira ister 8 lira olsun farketmiyor dı mi beni sadece ons fiyatımı ilgilendirir
0BeğenmedimŞikayet
Zengibar ()Tamam ama o kırmızı mum baş kısmında değil sağ omuz kısmında
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Grafigin icindeki kirmizi mum 8,58 e varmis, formasyondaki kirilma noktasi boylece belirlenmis. @Aytaç_fb41 hocam bi eksiklik gorurse tamamlayacaktir. saygilar
1BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Aytaç Hocam alırsa daha güzel olur grafikleri de var :)
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zengibar ()Ama hocam baş oluşurken fiyat 8.58 civarına kadar düşmemiş ki yatay Bi şekilde sağ omuza geçmiş yani nizami olması şart değil mi fm de
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()konuyu da sen seç hocam