Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Northwest ()Elinize sağlık. Çalışmalarınızı ve öngörülerinizi merakla takip ediyoruz. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()Hala gereksız yorum yapıp polemıge gırmeye çalısıyorsun ? benım sayfada yorumlara bakar mısın kımle polemıge gırdım ? hayatta da gırmem ben ama sen suan gereksız yere bu yorumları yapıyorsun :) bence yapma bosver .. Bu arada ben sana bana yol goster demedım benım takıp ettıgım ınsanlar var hepsınden ayrı ayrı bılgı edınıp kendım ona gore karar alıyorum..
alper_elen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()5.0 icin erken. 1738 icin olabilir bu . Musait olunca olcerim
OKİ34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alper_elen ()bu arada armut pis azima dus beklemektense sana destek icin bilgi paylasimi yapanlar ile polemige girme. sana sadece yol gosteririm ister bu yolu takip edersin istersen kendi bildigini okursun. ben nostaradamus deyilim ama piyasa okur yazarligim var biraz haberle çeşni yapinca tadida guzel oluyor...
AHMETK3821 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OKT86 ()Hocam emeğinize saglik alım durumunuzu paylasacakmisiniz sizi takip ediyoruz.
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OKİ34 ()Bu nokta ileri atak için geri çekilme mi yani alım için uygunmudur hocam yoksa düşüşe dikkat çekilmesi için başlangıçmı
3BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Tekrar ölçüm yapmalıyım. Beklediğim hareketse sarkar. Ama değilse 1738 salvo gelmeli. Cok yeni.
Serdarex için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alper_elen ()herkez gardını alsın. guzel alim rakamlari ortaya çıkacak abd acilisi ve sonrasi ortalukda bir toz bulutu olacak bu kargasada arada toparlama yapmak icin tl nizi dikkatli kullanin.
dolar yola geldı daha oncekı yazılarımdakı gıbı petrol doları somuruyor. yukselıs bekleyen arkadaslarım burdan sonra bıraz gerı vıtes ama beklentım 390 ları gormek
dolar bıle 3.65 lerde alım fırsatı verebılır. bunu onumuzdeku surec gosterecek.
dunya bu pandemı etkısınden kurtulmadan sarı kız zırvesını yapıcak.
zaten altın uretımi baslamadan altin nin dusmesini beklemek garip olur.
bugun dunyada petrolun bedava oldugu gün.
bugun piyasayi duzene koyduklari petrol ile kendilerini vurduklari gun...
https://yorum. altin.in/tum/gram- altin
1BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Burası alım yeri mi oluyor şimdi hocam izlemeye devam mı etmeliyiz
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ilk duzeltme seviyesi geldi. 1722
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()Kardeşim benım dedıgımle bu dedıgının ne alakası var ? senle polemıge gırmek ıstemıyorum.. yakın zamanda beklenen bır dusus vardı ben ondan bahsedıyorum ...
alper_elen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alper_elen ()azicik haber akislarini takip etsen o 1660 lar mayis ilknhaftasindan sonra gundeme oturacak suan dolarin yanginini sonduren kara deligi oda ucaklar havalanip arabalar tam hareket etmeden zor. elbet hayat normallesecek ama şimdi deyil
0BeğenmedimŞikayet
alper_elen ()azicik haber akislarini takip etsen o 1660 lar mayis ilknhaftasindan sonra gundeme oturacak suan dolarin yanginini sonduren kara deligi oda ucaklar havalanip arabalar tam hareket etmeden zor. elbet hayat normallesecek ama şimdi deyil
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()pekı nasıl bır duzeltme beklıyorsunuz ? ons kac sevıyelerıne duser duzeltmede
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Yo alakası yok.
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()bu duzeltme :) su beklenen 1640 sevıyelerı mı ıllallah ettırdı kac gundur beklıyorum :) sonra ızlemede kalıyorum o sevıyelere dusunce yapıstırcam parcalı ama suan almak cok rısklı gelıyor .. sonra dıyorum keske alsaydım
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()¤_¤ o bize bir duzeltme verecek. Ordan girip uzayıp gitcez maviliklere ^_^
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ():) onu cızınce kaç sevıyelerıne çıkıyor ? pekı cıze cıze bıtıremedı be baskan :)
0BeğenmedimŞikayet
muratım ()bekliyoruz eline sağlık şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Bu arada ons icin 5_0 bullish cizme vakti gelmiş gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hele gurban tabelaya bakın ¤_¤
Bugün 1738 ~ de karar aşaması olacak gibi. Öngörüdür.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Star Işığı var sende ¤_¤
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
essen13 ()Eğer zaten 1745 bile gelse bu kur ile gramda da 390 lari gösterir teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık sevgili dostum :) ilke ilke ilke :)
0BeğenmedimŞikayet
alametidünya ()1740 tabi dolara bağlı birde
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Arkadaşım formül basit. Ons * dolar / 31.10
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Görunür birazdan ¤_¤ hesap yapmayalım bosuna
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Vadeli diyelim. Ons ama bu. Sert hareketleri sever
essen13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()390 . olmasi için ons kaç dolar olması gerekir vede . dolarin
0BeğenmedimŞikayet
essen13 ()Üstadım geçerliliği bu hafta icin mi yoksa önümüzde ki hafta icin de geçerli mi grafik ayrıca emeğinize sağlık teşekkür ederim