Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
3BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Aslinda tamda oylede degil gercekten iyi niyetli cok arkadas var burda simdi soyle dusunelim diyelimki ben uzun vadeciyim size diyorumki ya olur mu buralar bedava al yat gumuse heryerden girilir bunu ilk kez bu ise heves etmis biri okuyor ve diyoki gumus alayim hemen halbuki adam dogru soyluyor buralar bedava bi sene beklersen biz insanoglu hersey hemen olsun ama istedigim gibi olsun istiyoruz diyelimki gunu birlik alan satan bir arkadas diyiki 3.35 den full girdim diyo yeni baslayan hop oda aliyor ama dusunmuyoki o arkadas bu isin piri gerektigi yerde zararkes yapip alttan almayi biliyo yeni baslayan ne yapiyo aliyo ha bekleki gelsin aslinda olay bundan ibaret baskalarinin sozune kapiliyoruz bende soyle bisey yasadim kendimce bir stratejim var ve hedef koymusum cok iyi ustadlardan biri burdan doner dedi ama kisinin nasil biri oldugunu iyi biliyorum erken sattim sonra kendime ihanet ettigimin acisini bir suru kari alamamis oldum trene tekrar binemedim kimse bilemez tek gercek bu cok uzun oldu :(
Xxxses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()Adlında çokta güzel tadı da var tuzuda ama malesef insanlar bir birlerini yanıltmak için elerinden ne geliyorsa yapıyor ve zevk alıyor malesef
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim aslinda hep varim ama uzaktan takip etmeyi daha cok seviyorum su aralar piyasanin tadi tuzu yok
Xxxses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun ustadim tsk ederim tekrar gorusmek uzere
Okannnn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()Sizi ilk defa gördüm ve taktir etim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Okannnn1 ()Sağol kardeşim, şu sayfada gördüğüm en iyi niyetli adamlardan birisün, selametle kal şimdilik :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ne demek ustadim herkez ogrenci bu hayatta her zaman ne zaman istersen
0BeğenmedimŞikayet
Okannnn1 ()O zaman seni rahatsız ederim ben bunları öğrendikten sonra :)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim bir suru kitap var ama bu sekilde ogrenmek cok can sıkıci en azindan video sitesinden biseyler ogrenmeye baslayabilirsin en temelinden basla mum ve mum olusumlari sonra trend nedir trend cizgisi nasil cizilir trend kirilimlari nasil olur formasyonlar indikatorler bunlari ogrendikce kafanda kendi stratejin olusmaya baslayacaktir bana sorarsan bunlardan sonra direk darvas analiz yontemini ogrenmeye calis bence daha anlasilir bir danscinin cikarabildigi kendi yontemi daha sonrasina bakariz :)
0BeğenmedimŞikayet
Okannnn1 ()Maşallah diyelim. Peki öğrenebileceğim bir yer yayın filan var mı
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ustadim gercekten istiyosan ve dirayetliysen bence cok cabuk ogrenirsin bu senin istegine bagli ama sana sunu soyliyeyim ogren ustadim kesinlikle ogren baskasinin sozuyle al sat yapan 3 kazanir 5 kaybeder cunku kisi kendi parasina sahip cikar baskasininkine degil yatirim danismanlari bile bu isi biliyor olsa zaten bir sirkette calismaz paralarini evde oturdugu yerden kendileri kazanirdi kazanmak istiyorsan en basitten baslamalisin bak ben hergun yeni biseyler ogrenmeye casliyorum elliot sayimina gozu kestirmistim ama o baya zor geldi sayfalarca kurallari var suanda gann analizi icin mucadele veriyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Okannnn1 ()Doğanbey birşey soracağım. Bu grafikleri profesyonel bir şekilde kullanmayı öğrenmek için çok zamana ihtiyaç var mı