Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
1BeğenmedimŞikayet
_FotoFilm_ ()Elinize saglik tskler...
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
essen13 ()Ustad bu hafta yine 379 u görür mü?
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Alt yoruma müteakip hedefimiz gerçekleşmiştir değerlendiren arkadaşlara hayırlı olsun devam edenler için de bol kazançlar dilerim saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()anladım tesekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Kobra biliyorsun alım satım belirtmiyorum karar her zaman sizindir.
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Aytaç hocam gram buradan alınır mı düşünceniz alabilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Dün paylaştığım grafiğin hedefi abi.
Turk35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()@Aytaç_fb41 Aytaçcım aşağı yukarı derken 3.88 yeni hedef mi acaba bu grafiğe göre.
1BeğenmedimŞikayet
hakangny ()Benmde almışlıgım var o fiyatlardan sıkıntk yk yani önemli olan beklemek zarar kes yaprsınız bu fiyattan yukarı atar sonra pişman olursunjx alamazsınızda
Yesilbeyazyorum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Sakin ol ve bekle panik yok zararına sakın satma
0BeğenmedimŞikayet
seaman85 ()pardon yanlış oldu Aytaç hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Yesilbeyazyorum ()Ne bileyim arkadaşım bilsem 386 dan almazdım.
hakangny için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hakangny ()387 gördü perşembe günü 369 a kadar düştü şimdi emin adım ile ilerliyor sizce bulurmu o kadar
0BeğenmedimŞikayet
Yesilbeyazyorum ()Çok teşekkür ederim. korkum şu çok yüksekten aldığım için düşerse aldığım seviyeye gelmesi yani 386 ya gelmesi 1 seneyi bulur mu ? Yoksa 4 - 5 ay bekleyebilirim. ben de zarara satmak istemiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Seaman Akif hoca gramda değil ben ful devam ediyorum :)
seaman85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seaman85 ()Pardon Aytaç hocam :)))
seaman85 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
seaman85 ()Akif hocam gramdan çıkış yaptınız mı?
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Yesilbeyaz bekleme durumunuz var ise vade sorununuz yoksa neden zararına çıkacaksınız ki yapmayın rica ediyorum bekleyin sabredin iniş çıkış bu işin doğasında var sürekli yükselecek diye bir durum olamaz fakat zararına da satmanızı önermem. Yinede karar sizin.
0BeğenmedimŞikayet
Yesilbeyazyorum ()Hocam 386 dan gr almıştım.3 ay lazım değil. ancak geçen sene dolar almıştım 1 sene bekledim benim aldığım yere anca geldi. ben öyle balliyim ki en yüksek alisi buluyorum. simdi altın da beni 1 sene bekletir mi? Buralardan zararla çıksam mı bilemedim. tesekkur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Polat_hasan ()Beni unutmayin bilgi icin
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun amin cümlemize inşaAllah.
Mustafaaykan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()eyvallah kıymetli insan allah hepimize hayırlı ömürler ve hayırlı olanı nasip etsin tsklr
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Mustafa altın için düşüncelerimi biliyorsun bu seviyeler ne kadar yüksek görünse de altın her zaman uzun vade yatırımıdır bu açıdan değerlendiriniz derim ayrıca bir yazımı etiket yapıp paylaşıcam uygun görür dikkate alırsınız bol kazançlar dilerim saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()sayın aytaç hocam yüklü alım yapıp yatmak için uygu rakam gelince beni bilgilendirirseniz sevinirim sevinirim . sizzin bilginiz ve görüşünüz benim için önemli iyiki varsınız tsklr
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Aleykümselam sayın Mustafa hayırlı günler bol kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()sayın aytaç hocam hayırlı günler . selamlar
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Polat hayırlı günler fm hedefi orası 379.310 bölgesi üzerinde kapanışları olumlu değerlendirebiliriz.
Polat_hasan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat_hasan ()Aytac bey hayirli gunler gram altin yon yukarimi 388 ve uzeri gelebilir mi sizce
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Sema çok müsait olamıyorum son zamanlarda... Güncel değerlendirme yapmadım müsait zamanda baktığımda bilgi veririm inşaAllah.
Semacan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Onu da görürsem ayrıca belirtirim gördüklerimi aktarıyorum bol kazançlar dilerim saygılar.
BABAYAGA06 için cevaplandı (yorumu göster)