Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
İlyas_usta ()Hedef kaç hocam
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Timutlend ()Tahmin ettiğiniz hedef kaç acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Tusak ()Alttaki hedefiniz nedir hocam
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Grafiklerde yükseliş sinyali vardı. Bu sinyali kesince düşecek dedim. Altda beklediğim hedef var. Tahminim bu hedefi görecek. Sonrasında tekrar yükselişe geçer diye tahmin ediyorum. Bu hedef o zaman gelecektir. Yükselişte 1 ara düzeltme Ile o noktaya gelecek . Dolardan emin olamıyorum
neoldu1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()basarilar kardesim. maksat kardeslerimiz yanlis is yapmasin seninde benimde mucadelemiz bu.
0BeğenmedimŞikayet
MAVİ_AŞK_TUTKU ()Sorumluluk bana ait öngörünüz nedir mesela
3.39 ile 41 arası satış verir mi
0BeğenmedimŞikayet
neoldu1 ()Ustad 4 hedefi noldu boyle giderse bitecez
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()dikat ederseniz aman dusuyor surdan cikin aman burden alin satis yapmayin diye asla kimseye karismam sadece verileri atarim destek ve direnclerini veririm kenara cekilirim. hatta burden alalimmi diyenlere veya satalimmi diyenlere lutfen verileri sayfamdan okuyun derim. kardesim.
Tahsin_34_36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Ben kendi analizlerime göre hareket ediyorum. Problem yok
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Günlük grafikte teknik yön dönüş verdiyse 3.36 larda tutunması zor . Ytd Kardeş sen bildiğini Ben bildiğimi yaparım. Senin paran senin. benim paramda benim
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()ben grafikleri yuz yerden cok degisik sekilde incelerim. hepsini ineledikten sonar 100 defa konrtol ederim. sonra verileri ne gorduysem sizlere aktaririm. Merak etme her yonden incelemeden vari vermem.
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()336 cok cok onemli su konumda yeterki ustune atabilsin. burda kalici olursa 340 lara tasir.327 altina sarkmayan gumusten kimse korkmasin. hatta 324 bile olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Tamam o zaman haftalık, günlük ve aylık grafikte detaylı bir analiz benim gördüğümü görecek misin? Bunu yaparkende fiyata etki eden dolar kurunun grafiklerine de bak
1BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()336 uzerine atip oralarda kalsin yeter sonar 340 zorlar.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Bende bir şey demedim. Tekniğe aykırı konuşuyorsun da demedim. Bende tekniğe ters olmayacak dip bir rakam bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()sizin dedikleriniz olursa o zamanda belki baska Teknik verileri gorecegiz. ben varsayimlarla hareket etmem sadece teknikle calisirim.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Rüyama bile girdi. Tam alım yapacaktım. Aksilik çıktı . Sabah alırım dedim. Almadım. Sabahta gördüğüm rakama al emri attım. Alırsam orta vade beklerim
TAF_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()331 uzerinde kalmasi yeterde artar bile eger bir sarkma olursa once 3,27 sonrada 3.24 e kadar sarkmasi dogaldir. oralardan toparlamalara gecer. Ben teknige gore konusuyorum dis etkenler benim isim degil.
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Ons şimdi düşüyor. Fiyatı dolar tutuyor. Peki yarın swap nedeniyle dolar kuru geri gelirse? O zaman gümüşün fiyatını tutacak dolarda olmaz. Ben korkmuyorum. Düşer hedef rakamıma gelirse alırım
0BeğenmedimŞikayet
Rolex ()Ne zaman gelebilir emir verdiğiniz rakamlar?
2BeğenmedimŞikayet
TAF_Soldier ()Hocam beklentimiz kademeli olarak gerçekleşiyor. :)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()3 liranın altında bir emir girdim.
bayvet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahsin_34_36 ()korkmayin en kotu ihtimalle sarkma yapsa 325 civarlarinda durur.331. uzerinde kalici olmasi yeter . yukari devami icin.
https://yorum. altin.in/tum/gumus
0BeğenmedimŞikayet
bayvet ()emir kaça girdiniz hocam