Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 08:17:13
EUR 35.9598 08:17:13
USD 34.5492 08:17:13
ALTIN ONS $2717.4500 08:17:13

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar bu gün bahçeye ilaçlama yaptım. az dinlendim şimdi baktım sterlin tl de 1 saatlikte fincan kulp ve çalışması durumunda 8.7970 hedefi var

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

NURCİ_55 ()

Sizin de bir yaşaminiz var ve herkesin sorularini yanıtlamak zaman alıyor kolaylık olur. Bize de size de demek istedim. Sagolun her seferinde cevap veriyorsunuz zaten. Teşekkür ederim.

Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Sayın Nurci sormanızda sakınca yok müsait olduğum zamanlar da zaten anlık bilgi veriyorum yeterki değerlendirme yapayım son 2 haftadır malum evden çalışma durumu ve evdeki yoğunluk pek müsait olamıyorum bunuda sürekli yazıyorum inşaAllah müsait oldukça gördüklerimi aktarmaya çalılıcam.

NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam kırılma noktasını geçerse çalışmaya başlar dikkat et şu an tam kulpta. kulp oluşmazsa bu grafik çöp olur. bilgi amaçlı paylaşıyoruz. kulp oluşur da çalışırsa yarın veya diğer gün gelir

ö_yener için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ö_yener ()

fincan- kulp formasyonunun çalışma süresi nedir, hedefinin gelmesi genelde ne kadar sürede gerçekleşebilir

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun şu anda çay kahve içen herkese afiyet olsun

İstilaaaa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İstilaaaa ()

Var mı çay gibisi hocam afiyet olsun

1BeğenmedimŞikayet

NURCİ_55 ()

@Aytaç_fb41 ve @Akif44 Sorulara tek tek yanıt veriyorsunuz zordur tahmin ediyorum. Profil sayfanızda ilgilendiğiniz alımlarla ilgili 4h veya saatlik oluşan durumları yazsanız .. degerlendirsem.. Daha az sormuş oluruz. Siz yine arkadaslarinizla piyasa degerlendirmesini yaparsınız. Olmaz mı.

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam zor bir o kadarda güzel. mesala şu an çayın tadı daha güzel geliyor

Cıstak16 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

öncelikle sağolun hocam dün yazdım ben akşama kadar olmayacağım diye neyse buradayım şimdi

Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cıstak16 ()

Toprakla uğraşmak zordur hocam bilirim ben de zeytin işiyle uğraşıyorum işten arta kalan zamanda

1BeğenmedimŞikayet

Yeşim35 ()

@Akif44 Sayın Hocam İyi akşamlar hoş geldiniz
Gözümüz yollarda kaldı :)
Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hoşbulduk hocam inan her yerim ağrıyor bayağı yorulmuşum şimdi çay içmeye başladım az kendime geldim

Cıstak16 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Cıstak16 ()

Hocam hoşgeldin

1BeğenmedimŞikayet

İstilaaaa ()

Teşekkür ederiz değerli yorum ve grafiklerinin için

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum