Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Yok kardeşim onslar düşecek bende okuyorum, seninle bi istişare yaparız diye dedim
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Ne yazısı. Düşüş var diyolar acele etme
EFE_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Allah cc razı olsun kardeşim. banada herkese de yardımcı oluyorsun. sakıncası yoksa isimini bağışlarsan. Benim Adem 49 yaşındayım karabük de yaşarım.
Altın_avcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Sen geldin ben kaçtım, gümüş için sana yazdıklarımı gördün mü ya nasip bi dalayım istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()342 lere gelirse 425
320 lere gelirse 465 formasyon hedefi bu senenin. Fakat yinede böyle olacak diye bir şey diyemeyiz. Sadece formasyon rakamları böyle ilerliyor. Olur olmaz. İzleyelim. Ytd
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Peki 342 lere inip yukarı 418 lere mi zirve yapacak önemini anlayamadım izah edilebilir misin sana zahmet olmazsa
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Gelme ihtimali var dostum. Önemli olan zirvenin rakamı. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Başkan çok teşekkür ederim. Ben gümüşü de soracaktım sana. Ben rakamı yanlış yazmışım. Caki nin grafik de altın 342gösteriyor onu soracaktım kusura bakma altın 342 lere gelirmi
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Hayırlı geceler abi
Aliriza26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Burdayım az isim vardı geldim
0BeğenmedimŞikayet
Aliriza26 ()Hayırli geceler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()3.18 de gözüküyor dostum şuan aldıgı en önemli destek aylıkta 3.27 dostum
Haftalıkta 3.33. Günlükte 3.47. Dikkat edilmesi gereken rakamlardır diye düşünüyorum ytd nacizane.
1BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Abi , o zamanlarda zaten takipteydim çakii arkadaşı, ben bugün için senin fikrini sormuştum, neyse, teşekkür ederim
DOW için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Öncesi 36x seviler var
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Başkan grafik de düşüş 3 342 gösteriyor. Oralara gelirmi
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()Herhangi bir arkadaşımın paylaşımı üzerine yorum yapmam.
CAKİ_2020 arkadaşımın, FİBONACCİ, ELLİOT DALGA değerlendirmesi ve yorum tarzına saygı duyarım.
Siz 1.5 -2 ay boyunca günlük olarak Gram Altın tahminleri gün, gün tutan hiç kimseyi gördünüz mü ?
Ben gördüm ve çok etkilendim, bu arkadaşımız CAKİ dir. (2014 yılında bu yazdığım oldu)
Yanlış hatırlamıyorsam, ONS un 1046 dan yukarıya döneceği Tahmini de tutmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Temel hoca söylüyorsa vardır bildigi dostum. 344 formasyonun başladıgı yer olabilirligi mümkündür. Gelir mi bilinmez tabi ama olma ihtimali var diyelim. Çünkü şuan zirve 397 gözüküyor halen 344 yüzde 10-20 arası düşüşe tekabül ediyor. Saygılar. Önemli olan zirvenin ne oldugu.
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Nereye kayboldun toprak
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()344 e kadar düşeceğini sanmıyorum, piyasa bunu kaldırmaz her düşüşte alım başlar ve doğal olarak tepkiler yukarıya olur diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
acemii06 ()Buna göre mayıs sonu, haziran başı gibi bi düşüş bekliyorsunuz sanirim
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Kardeşim nerde ne gördüm, senin deyiminle Allam ya, :)) ben gramda yükseliş bekliyorum, gümüşede seninle bakıcaz, bulut kardeş yazdı sağolsun, aynı bilgiyi okumuştum,
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Ev aldı gitti uğramaz buraya net hocam gibi unuttular bizi
CAKİ_2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Efe ne gördün
0BeğenmedimŞikayet
Abdurrahmanmercan ()merhaba özür dilerim grakten anlamıyorum bunun açıklamasınıı yazarmısınız lütfen teşekkür ederim
CAKİ_2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Ben yarı gr, yar TL deyim, temel abi bilir işini kardeşim çok eski tanırım kendisini
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Serinin başladıgı yer mümkün mü mümkün. Elinde gram var mı onu da sorsana bide dostum :)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()348 gördüm, yanlışmı gördüm, buradan direk 410 üstümü , eyvaahh:))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Nereye kadar düşüş bekliyormuş :)
1BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Temel abi mrb, sen nasıl yorumladın bu tabloyu, fikirlerin benim için önemli , aşağıda o kadar düşüş görüyormusun,
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()@CAKİ_2020 arkadaşımın,
Gram Altın ile ilgili ELLİOT değerlendirmesi alt yorumundadır.
Bilgilerinize... Ayrıntılı bilgi için profilini ziyaret edebilirsiniz.