Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 18:55:43
EUR 36.3550 18:55:43
USD 34.6077 18:55:43
ALTIN ONS $2629.3850 18:55:43

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

yükselen üçgen

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Yeşim35 ()

@Akif44 Hocam sanki orada flamada var gibi.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam yanlış yazdın galiba yükselen üçgen ve ikili dip ama daha öncesinde ikili tepe var ve düşüş getirmiş

Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Aynen abı ikili dip hem de orada alçalan üçgen var sonun da buda karılmayacağım yönünde ikili diple oyun içinde oyun Akif abı :)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

15 e bakmadım abı tekrar bakayım öğreneyim teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

aynen 15 dakikalıkta daha net görünüyor ayrıca 1 saatlikte ikili dip var

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Saatlikte yükselen üçgen var dirençlerden dönmüş yaktığı son mum hacimsiz kalmış kırmızı ayni zamanda flamaya da benziyor saatlikteki abı taşı siz daha iyi bilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Hayır yapmıyoruz.

Sprboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Borsada işlem yapmıyorum hocam

Sprboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sprboy ()

Akif hocam borsada işlem yapıyor musunuz ? @Aytaç_fb41

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

başka ne görüyorsun tam orada

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Yaptım hesabı da yazmadım abı :)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hedefinide yazsaydın 7.04 diye

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

30dk ve 1 s düzeltiyorum abı

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Akif abı nasılsınız bi dolara bakayım dedim tobodan sonra 15/30ve 1saatlikte bayrak oluşmuş dikkati mi cekti dün ki derse binaen böyle çalıştıkça sayenizde daha olgunlaşıyor beliriyor herşey ne kadar teşekkür etsek az abı

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sayın hocam gelecek hafta cumartesi akşam 21:30 da obo tobo konusu var her hafta bir formayon diyoruz nedeni öğrendiğinizi uygulayın gün içi hareketlerde ki kalıcı olsun her gün ders olursa müsait olan olmaz artı uygulama olmadan sadece bilgi düzeyinde kalır halnuki bizim amacımız öğrenmek ve öğrendiğini uygulamak yani yöntemimiz Bloomun tam öğrenme modeli

sports07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

sports07 ()

Merh, ders başladı mı? Bugün Obo Tobo anlatacaktınız dimi? :)

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Evet Akif abı kesinlikle

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

yavaş yavaş lazım olana bak. uygulaya uygulaya git. hem kalıcı olur hem de sağlam temellerin olur

0BeğenmedimŞikayet

Polis55 ()

Abı bu mumlara kafayı sardım bir ara orası bile ayrı bir deniz valla ya

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sayın hocam 1 saatlikte bir kaç haftayı 4 saatlikte birkaç ayı günlükte bir kaç yılı bile görebilirsiniz. haftalıkta ve aylıkta daha uzun zamanı görmeniz mümkün 1 saatlik garafik demek 1 saatte oluşan grafik demek değil her mum orada bir saati gösterir. 4 saatlikye her mum 4 saati günlükte ise her bir mum 1 günü gösterir. kısaca tek bir mumun süresini gösterir

Runsilver için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Runsilver ()

Hocam Anlayamadigim nokta 7 gunde olusan yukselen ucgen formasyonuna nasil 1 saatlik grafik deniyor? sorumu ayrintili yazmistim aslinda.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam o grafiği 1 saatlikte hazırladım. yazım hatası yok

Runsilver için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Runsilver ()

Degerli @Akif44 ve @Aytaç_fb41 hocalarim, gonderdiginiz yukselen ucgen formasyonu yaklasik olarak 12 nisan- 19 nisan tarihlerinde olusmus. Fakat siz grafigin sol ust kosesine 1 saatlikte yukselen ucgen yazmissiniz. Acaba kucuk bir yazim hatasi mi var yoksa bilemedigim bir durum mu var? Ayrica bu cizdiginiz kirmizi tarali ucgen sivri ucuna (23 nisan) kadar mi tamamlanip cikis yapar, yoksa grafigin su andaki 19 nisan -1.1507 degerinin yakinlarindan biryerden mi yukari cikis yapmasi beklenir? Ve bu kirilim ve yukselis suresini 1H,4H,1Gun olarak tahmin edebiliyor musunuz? Tskler..

1BeğenmedimŞikayet

M_can_ ()

geometride benzerlik konusu gibi üstadım :) emeğinize sağlık. saygılar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum