Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Cok tesekkurler hocam anladim bunlari anladim baska varmi ogrenecegim altin degerindeki bilgiler icin cok tskler
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()@Ege_can alt yorum bilgine
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()Yok canım latife ettim o kadar da değildir herhalde :))
Seres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Ben bilmiyordum. Eğer böyle birseye sebep olduysam özür dilerim ama bu çok saçma bir uygulama.
Kmlua için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Hep beraber sayin hocam:))) neşeler daim olsun varolun:)
1BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()ahaha bildiğiniz sesli güldüm. yaşayın siz. :))
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Kitap degil o sayin hocam sarki ismi 90 lı yillardan :)) seyyal taner hadi canim sende :)) )
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()kitap ismi vermek de yasak değildir umarım. bikaç gün görünmezsem ortalıkda banlandığımı anlayın. kendii feda ettim :))selamlar. @Seres
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Bir bilgi gordum sanki:)) tesekkurler sayin hocam hemen sepete ekledim. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Teşekkür ederim sagolun
1BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()A. Perşembe "teknik analiz mi dedin? Hadi canım sen de" tırnak içi kitabın ismi yanlış anlaşılmasın :))
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Tebrikler ederim başarılar dilerim saygılar.
kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Bence şuan zamanı değil gibi Dxy düşmeli orayı takipte olunuz Gbpusd paritesine olumlu etkisi olur tabi daha uygun seviyelerden almanız için doların da düşmesi gerekli yinede karar sizin.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ben teşekkür ederim herhangi bir kitap bilmiyorum İnternet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Teknik analiz indikatörler ve formasyonlar ile ilgili yazdığınızda illaki birçok bilgiye ulaşırsınız.
Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Rıdvan faydalı olması dileği ile bol kazançlar saygılar.
Rıdvan12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Size zahmet kitabın ismini tekrar yazabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Rıdvan12 ()Süpersiniz, elinize sağlık her şey için.
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()olaya müdahil olmuş gibi olmayım ama A. perşembenin 4 cilt kitabı var. başlangıç için çok çok faydasını görürsünüz.
Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Goldygoldy ()Aytaç bey çok teşekkür ederiz teknik analiz öğrenmek için tavsiye edeceğiniz bir site kitap var mı
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Sayın hocam ben eski uyeyim ama sterlin sayfasında yeniyim. Obo tobo üçgen ve fincan kulp ile ilgili önceki hafta paylaşımlarınıza nasıl erişebilirim.
0BeğenmedimŞikayet
Bal_Abbas ()Aytaç bey sterlin alınır mi bu seviyeden
1BeğenmedimŞikayet
kardankadın ()ilk ders tamamdır çalıştım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Esnsncn ()Tesekkur ederim hocam
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()18.04.2020 eğitim etkinlik başlangıç bilgilerdirme alt yorum size gelsin
@Esnsncn @kardankadın
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Selam ve saygilar (yarim cikmis sayin hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Tesekkur ederim desteginiz icin sayin hocam, selam ve say
0BeğenmedimŞikayet
Pırıl ()Teşekkürler bugün frang sterlin gümüş Euro aldım biraz bayadır tldeyDim arada gümüş al sat yapıyordum platin birkaç kez altının arkasından bakakaldığımdan beri farklı yatırımlar deniyorum
Pares için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marmaris22_ ()Hocam herkese inanmayim bundan sonra
Pırıl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Varolasın sayın Pares.
Pares için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pares ()Yahu o Mesut al yorumu ile asla işlem yapma. Iki gün önce 3.17 gümüş dedi bugün ağız değiştirdi. Biraz @Aytaç_fb41 hocanın grafiklerini ve burda birkaç kişi daha var takip et bende grafik okumayı bilmiyorum ama kendimi zorluyorum. Dün Mesut al a inat gümüş al sat yaptım kar cepte. Bugün TL de kaldım zaten pekte bir haraket olmadı. Ama sterlin için @Akif44 hocayı tavsiye ederim.
Pırıl için cevaplandı (yorumu göster)