Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 04:33:06
EUR 36.1924 04:33:06
USD 34.5320 04:33:06
ALTIN ONS $2677.5950 04:33:06

Grafiği gönderen: Aytaç_fb41

⭐⭐⭐Aytaç_fb41 ()
Sterlin
DESTEK VE DİRENÇ ANALİZLERİ
Teknik analiz yaparken grafik üzerinde fiyat hareketleri incelenerek destek – direnç noktaları tespit edilip, yorumlanarak bu analiz gerçekleştirilir.

DESTEK
Belirli bir zaman diliminde satış eğilimi varken , satış eğilimini durduran yeterli işlem hacmindeki potansiyel alıcı seviyesi. Bu seviyelerde satışların yavaşladığı alımların kademeli olarak arttığını görmekteyiz. Ayrıca işlem hacminde de artışlar söz konusu. Yükseliş trendi içerisinde destek noktası örneği aşağıdaki şekilde bulunmaktadır.
Destek Noktası: Fiyat düşerken belli bir seviyede durup yükselişe geçer, bu nokta destek noktasıdır.

DİRENÇ
Belirli bir süre, alım eğilimindeki trendi durduran yeterli işlem hacmindeki potansiyel satıcı seviyesine denir. Bu seviyelerde alımların yavaşladığını satışların kademeli olarak arttığı görünmektedir. Yükseliş trendi içerisinde direnç noktası örneği aşağıdaki şekilde bulunmaktadır.
Direnç Noktası: Fiyatlar yükselirken belli seviyede durur ve düşüş başlar, bu noktaya direnç noktası denir.

İlk öncelikle bu bilgileri iyi analiz etmek öncelikle başlamamız gereken nokta burası

Yorumlar (41)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ege_can ()

Cok tesekkurler hocam anladim bunlari anladim baska varmi ogrenecegim altin degerindeki bilgiler icin cok tskler

Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

@Ege_can alt yorum bilgine

0BeğenmedimŞikayet

Kmlua ()

Yok canım latife ettim o kadar da değildir herhalde :))

Seres için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Ben bilmiyordum. Eğer böyle birseye sebep olduysam özür dilerim ama bu çok saçma bir uygulama.

Kmlua için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Hep beraber sayin hocam:))) neşeler daim olsun varolun:)

1BeğenmedimŞikayet

Kmlua ()

ahaha bildiğiniz sesli güldüm. yaşayın siz. :))

muge_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Kitap degil o sayin hocam sarki ismi 90 lı yillardan :)) seyyal taner hadi canim sende :)) )

0BeğenmedimŞikayet

Kmlua ()

kitap ismi vermek de yasak değildir umarım. bikaç gün görünmezsem ortalıkda banlandığımı anlayın. kendii feda ettim :))selamlar. @Seres

muge_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Bir bilgi gordum sanki:)) tesekkurler sayin hocam hemen sepete ekledim. saygilar

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Teşekkür ederim sagolun

1BeğenmedimŞikayet

Kmlua ()

A. Perşembe "teknik analiz mi dedin? Hadi canım sen de" tırnak içi kitabın ismi yanlış anlaşılmasın :))

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Tebrikler ederim başarılar dilerim saygılar.

kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Bence şuan zamanı değil gibi Dxy düşmeli orayı takipte olunuz Gbpusd paritesine olumlu etkisi olur tabi daha uygun seviyelerden almanız için doların da düşmesi gerekli yinede karar sizin.

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Ben teşekkür ederim herhangi bir kitap bilmiyorum İnternet üzerinden araştırma yapabilirsiniz. Teknik analiz indikatörler ve formasyonlar ile ilgili yazdığınızda illaki birçok bilgiye ulaşırsınız.

Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Teşekkür ederim sayın Rıdvan faydalı olması dileği ile bol kazançlar saygılar.

Rıdvan12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Size zahmet kitabın ismini tekrar yazabilirmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

Rıdvan12 ()

Süpersiniz, elinize sağlık her şey için.

0BeğenmedimŞikayet

Kmlua ()

olaya müdahil olmuş gibi olmayım ama A. perşembenin 4 cilt kitabı var. başlangıç için çok çok faydasını görürsünüz.

Goldygoldy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Goldygoldy ()

Aytaç bey çok teşekkür ederiz teknik analiz öğrenmek için tavsiye edeceğiniz bir site kitap var mı

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Sayın hocam ben eski uyeyim ama sterlin sayfasında yeniyim. Obo tobo üçgen ve fincan kulp ile ilgili önceki hafta paylaşımlarınıza nasıl erişebilirim.

0BeğenmedimŞikayet

Bal_Abbas ()

Aytaç bey sterlin alınır mi bu seviyeden

1BeğenmedimŞikayet

kardankadın ()

ilk ders tamamdır çalıştım hocam

0BeğenmedimŞikayet

Esnsncn ()

Tesekkur ederim hocam

2BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

18.04.2020 eğitim etkinlik başlangıç bilgilerdirme alt yorum size gelsin

@Esnsncn @kardankadın

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Selam ve saygilar (yarim cikmis sayin hocam :))

0BeğenmedimŞikayet

muge_ ()

Tesekkur ederim desteginiz icin sayin hocam, selam ve say

0BeğenmedimŞikayet

Pırıl ()

Teşekkürler bugün frang sterlin gümüş Euro aldım biraz bayadır tldeyDim arada gümüş al sat yapıyordum platin birkaç kez altının arkasından bakakaldığımdan beri farklı yatırımlar deniyorum

Pares için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marmaris22_ ()

Hocam herkese inanmayim bundan sonra

Pırıl için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aytaç_fb41 ()

Varolasın sayın Pares.

Pares için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Pares ()

Yahu o Mesut al yorumu ile asla işlem yapma. Iki gün önce 3.17 gümüş dedi bugün ağız değiştirdi. Biraz @Aytaç_fb41 hocanın grafiklerini ve burda birkaç kişi daha var takip et bende grafik okumayı bilmiyorum ama kendimi zorluyorum. Dün Mesut al a inat gümüş al sat yaptım kar cepte. Bugün TL de kaldım zaten pekte bir haraket olmadı. Ama sterlin için @Akif44 hocayı tavsiye ederim.

Pırıl için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum