Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 07:46:05
EUR 36.1885 07:46:05
USD 34.5315 07:46:05
ALTIN ONS $2685.5600 07:46:05

Grafiği gönderen: tarbaz5101

⭐⭐⭐tarbaz5101 ()
Gram Altın
Gram Altın , son günlük kapanışını 374,67 sevyesinde negatif yapmış olup,389,67 zirvesi ile hem siyah , hem mavi yükseliş kanalı üst bantları test edildi.
Gram, halen 371,96-384,06 yatay bant aralığında.
Yükseliş kanalları üst bantlarını test edip negatif kapanış yapan gramın ilk etapta siyah kanal alt bant desteğini test etmesini beklerim.Siyah kanal alt desteği pazartesi için, 363,74 yatay bant alt desteği 371,96 dır.
Gram ayrıca geniş bantta 356,24-381,24 yatay bant aralığındadır.
Gramın Nabi kanal alt bandını ay sonuna doğru 359,86 yatay bant alt desteği civarında test etmesi beklenebilir.
Pazartesi 377,25 üstünde 4h kapanış göremezsek 363,74 desteğinin test edilmesini beklerim.
377,25 ve üstünde parçalı satış düşünülmeli derim.
Dirençler; 377,25-381,24-384,06

Yorumlar (39)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Bak sabirli olmak iyidir

Poguz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Benim ortalamam cok düşük suan almiyorum beklemye devam düşerse ekleme yapayim kardan zarar

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Yok almadım ya ortam cok karışık 3 5 kuruş kazanacağım diye riske atamam, bekliyorum şu kırılmalardan emin olalım alacagım siz aldınız mı

Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Mrb günaydın aldinmi bisey

0BeğenmedimŞikayet

ikimizineli ()

@tarbaz5101 hocam basta hakkinizi helal edin lütfen paylaşımlarınız icin cok cok tsk ederim bizlere gerçekten ufuk oluyor lutfen olumsuz kişi ve yorumlardan etkilenip bizi yalnız bırakmayın saygilarimla

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Tarbaz hocam, yorumlarınızı hiç kaçırmadan okuyorum. Samimi ve içten .. benim için çok değerli. sayenizde kazandım da. hakkınızı helal edin. Allah razı olsun. saygılar

1BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Bence olmaz fiyatlandi artik bu aralarda takilir yinede ben acemiyim

Aslı_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aslı_35 ()

Srkn87 slm. 290'i görecek mi gram sizce? Ben tl deyim bekliyorum düşmesini. Ama 290 olur mu? Olursa sizce ne zaman olur? Cvp verirseniz minnettar olucam.

0BeğenmedimŞikayet

hidden01 ()

Eyvallah hocam

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Tahmin sadece. Kendi yatiriminin kararini kendiniz vermelisiniz. Sonra adami taslamayin.

1BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Allah bilir orasını kimse size bunu diyemez diyen de tahmindir bence bu aralarda takilir 5 asagi yukarı

hidden01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hidden01 ()

Hocam şimdi düşecek mi yükselecek mi iki kelimeyle izah edebilir misin? Teşekkür ederim.

1BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Hayat devam ediyor bence alim. fırsatı verecek

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Öyle mi dersiniz vallahi umut fakirin ekmegi oldu sabırla bekledim 384 gördüm bozmadım gittim 370 lerde bozdum nekadar dengesiz bir hareket yaptım korkudan panikten onada kızıyorum neden etkileniyorsun sonuçta altın bu

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Biraz bekle hemen alma bence )

0BeğenmedimŞikayet

Maksudi ()

Gece kacta acilis

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Bende öyle düşünüyorum ondan inş pazar gecesi acılışlara bakacagım ona göre yön vereceğim gercekten

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Saglik olsun sabirla bekle herzmaan alim firsati vardir

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Hayır sattım 360 dan aldığımı cuma günü korkudan ya sacmalık yaptım kardan zarar oldu şükürler olsun yine ama buranın korkusuna geldim hatam kendime kızıyorum anlık etkileniyorum hemen

1BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Satma 377 de var 290 da:))

0BeğenmedimŞikayet

ÇokŞükür ()

Eyvallah Teşekkürler..

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

360 aldıktan sonra yapacaktım buradan etkilendim ya ah kendime kızıyorum şimdi

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Altin hep al yat yapacaksin ben borsa icin surekli takipteyim oranin hikayesi ayri

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Gercekten inş öyle yapacağım inşallah kararlıyım bu kez burası alışkanlık ötesi bişey oldu bende

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Alip kapat sayfayo ekran seni hasta eder

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Boşa bozdum 360 dan almışım zaten olsun bir daha alırım sonra unuturum inşallah burayı da okumam etkilenmem

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erdal262626 ()

Evet. Gramdada 359 gelme olasiligini ay sonuna kadar gelebilir diyor. onsta 1629 dolarda 6.87 gramda 359 lar gelebilir diyor.

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Ya korkudan 360 bozdum burası gercekten korku hali veriyor bir daha alsam unutacagım 360 gibi bir kuru bozdum kendime kızıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Tamamdır pazar gecesi ile başlıyor demi bu işe yani

erdal262626 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Srkn87 ()

Bu site uykusuz birakir demedi demee

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum