Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Toch_Blue ()CoDeX© aynen öyle aklın ve mantığın yolu bir tüm göstergeler bu şekilde bu riskli bölgeden 50 - 100 dolar fazla kazanıcam diye risk almayın diyorum. Düşen trend bittiğinde 7200 üstünde kırıldığında zaten 8000 lere gidecek mutlaka düzeltmelerlede alım fırsatı yine verecek önemliği olan bu düşüş trendinin sonlandığını 7200 üzerinde teyit etmemiz lazım nacizane görüşümde seninle hemen hemen aynı yönde sanırım bir tobo oluşmuş buda yeni yükselen bir trendin başlangıcına işaret olabilir bunun teyit yeri belli grafikte göstermişsin.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Toch_Blue sanki söylediklerin grafiğe dökülmüş hali bu olsa gerek sanırım altyoruma bakabilirsin..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()EvdeHayatVar, en güzeli en azından kendini izole ediyorsun, iyi geceler..
SRD için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SRD ()10 gün kadar çalıştım , sonra haftada 2-3 gün çalışmaya geçtik bende izine çıktım. Evdekal mücadelesi veriyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sağol değerli kardeşim, fırsat buldukça elimizden geldiği kadarıyla birşeyler yapıp kendimizi gelistirmeye calisiyoruz..
Architect3d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tskler, sende dönüşümlü çalışıyorsun sanirim, Rabbim kolaylıklar versin..
0BeğenmedimŞikayet
Architect3d ()Allah razı olsun bu forumda hem sizi hemde yaptığınız çalışmaları kessinlikle samimi buluyorum çok sağol tabiki de emek var
1BeğenmedimŞikayet
SRD ()Allah yardımcın olsun kardeşim. Herkese selamlar saygılar buarada. Kazancınız bereketli olsun.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rica ederim, önemli değil biraz grafik çizdik o kadar, ama emek var..
Architect3d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim Serad abim, gidip geliyoruz yapacak birşey yok, patron uzakta olsa da emir gelmedikten sonra çalışmaya devam ediyoruz mecburen.. Hayırlı aksamlar sagolasin sende Allah'a emanet ol..
1BeğenmedimŞikayet
SRD ()Emeğine sağlık @CoDeX© ustam. Nasılsın keyfin yerindemi? Çalışmaya devam ediyorsun anlaşılan aman dikkat et. Allah a emanet ol.
1BeğenmedimŞikayet
Architect3d ()teşekkürler yine güzel bir analizle bizi aydınlattın