Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_ ()TL ilebeklemedeyiz kesinlikle vadi sıkıntısı yok gram alınıp orta vade yatılır mı sizce sadece bir soru yatırım tavsiyesi değil
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dogan_Kartal ()Bunun karın ağrısı büyük sanki hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Evet haklusin
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Tam parite zamanink kollayacaklar gayet iyi gidiyor
Ebrucen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Oke zaten hedef kapıda keserler satmam gelmedrn hele dolar salarsa o zaman eyvah
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Pariteyi bekle
0BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()Sabır
Bezdirmek istiyorlar bizi
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Yok Serpila hedef gelecek sanırım ons desteklemesede dolar bazlı hedef gelecek sanırım ytd tabi
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Yok hedefi bekliyorum ons salsa bile dolar artarsa zaten hedef grlecek
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Tamam abladi
İlginmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()Peki ablam izleyelim
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Satmıyoruz uyarmadı deme
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Onsu artık canlanması lazım yoksa dolar salarsa canımızı okur
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Ama ablam şimdi ki görüntü dolar diyor ki altın ve gümüş ipiniz bende altın beli yırtar ons destekliyor gumuste ons desteği zayif
İlginmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()Abla bi yanlışın var:)
Bence
Gram 309 iken bu füze meselesi akşamında
Gümüş 3.64 gördü
Gümüş değişik bişey paşa gibi yani
Keyfi nasıl isterse:)/)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Evet ama dussede dolar bazlı yuksrliste aynı altındaki gibi rakam yükselir gümüş onsuda dolar sırtlıyor altın kadar olmasada bu ayrıntı atlanmadin
xrebeltr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xrebeltr ()Işte işin kötü tarafı ons da düşüyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Ebrucen ()Dolar artarsa böyle ons sabitte kalsa o rakamlar gelecek gibi duruyir
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Bulutun içindemiyiz hala, yarına kaldı çıkışımız, ama ben sat 3.51 emir verdim bakalım
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yağız at şahlandı mı durak dinlemez hocam.
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dogan_Kartal ()Hocam o ay ne kadar uzakta
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Hocam 4 saat ne zaman bitiyor?
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Çelik hocam aslında şu bulutu ve incelen kısmı görünce tam kırıp gecmelik yer hızla bulutu aşarız diyorum ama şu kanal direncini geçmemiz lazım bi el ativerinde tekrar girelim be :))
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()usta sen bunu 3.70 yapacam diyon illa :) ne uyumsuzluk ne trend kırılımı ne şişme tanıyon :)
0BeğenmedimŞikayet
Jagsss ()Altın kanalın üstünde şu anda ve geri çekilmeler olacaktır. Dolarda da dusus bekleniyor. Peki hem ons hem dolar düşerken gümüşün kanalda tutunması zor olmayacak mı? Rasyo yukarı yönlü kırabilir evet ama sonuç olarak dolar ve ons altında düşüş görülmeye başladığı zaman gümüşün de rotası kanal dışında sonlanmaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()güzel sözleriniz için teşekkürler sevgili @Maths_Teacher . "Zafer sabredenlerindir"
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Jagsss ()Hocam bisey sorabilir miyim
1BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()Kesinlikle katılıyorum tam psikolojik olarak yenilecekken böyle mantıklı açıklamalarla yorum yapan bilfiil arkadaşlar sayesinde tutunuyorum. @argentum @celik2119 @TRADERMANT @uzmn
ayasina için cevaplandı (yorumu göster)