Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sen altındaysan hemen obo geliyor dikkat et
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()senin yüzünde bu gün bir sürü obo paylaştım. baktım millet panikledi tekrar toboları piyasaya sürdüm
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Dolar düşer mi diyorsunuz altındayız gider mi aşağı şimdi
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam o olsa iyi 4.45 görünüyor suç bende mi görünüyorsa ben bile yazmaya korkuyorum ama değişen olmuyor sen yinede dikkate alma
Pares için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Sterlinimi uçurmuşsunuz üstadım, nasıl alacam altından çıkınca şimdi ah ah:))
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()Hocam 4.205 tarihte gormusmu en yüksek rakamı verdiniz çıkarsa o seviyeler çok kar bırakır. Hayal gibi ama hadi insallah
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam senden de Allah razı olsun
Mustafaaykan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()eyvallah allah razı olsun tşklr
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hedefimiz geldiği zaman hocam kahvemizi içeceğiz şimdilik çayla idare et
Mustafaaykan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()akif hocam sterlin için eyvallah kolp fincan derken iyi oldu nerde sonlandıracagız tsklr
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()sayın akif hocam bu gün fincan kulp kahve derken sterlın sizin sayenizde kahve içiyorum . tsklr nereye kadar beni uyarırsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam burada bir kulp yapabilir ayrıntılı takip et gram tarafında bahsediyorum
GoldSilver için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam iki grafiğe birden bak ben şuan ayrıntılı bakmıyorum ama biri diğerini desteklemiyor gram tarafında 4.45 hedefi gözüküyor şayet yanılmıyorsam
0BeğenmedimŞikayet
GoldSilver ()O zaman düştükçe toplamak gerekiyor buralardan. Zaten rasyo tarihi zirvelere gelmiş altına karşı çok ucuz gümüş.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gümüş grama bakmanı isterim o taraf olumlu görünüyor. 4.25 hedefim devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam gümüş grama baktım çanak tamam bu olumlu günlükte v formasyonu oluşmuş buda olumlu 4.205 hedefimiz gelir inşallah diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam az önce gümüş ons hakkında açıklama yaptım bayağı karışık görünüyor yükselen kama var kırılmış grafik attım bakabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()Hocam gümüş sordum size mesajım gelmiyor mu @Akif44
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen öyle hocam ayrıntılı bakmak lazım ama yükselecekse kendine bir ikili dip yapar çıkar dolar ve sterlinde 2 defa obo oluştu ikiside çalışmadı tuzak çok
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()yok hocam dolar zayıflar euro sterlin güçlenir
Feri6110 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Feri6110 ()Peki hocam bu dolar endexinin dususu dolari yanindada sterlin ve euroyu dayaninda götürür mu? Olecek demek duzeltme anlaminda mi yoksanbaya olecek mi ? )
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Anladım hocam. sizle beraber hareket edecem. nereye kadar giderse. takipdeyim sizi hocam
0BeğenmedimŞikayet
GoldSilver ()Ne ararsak var hocam ? en iyisi bir parça kalsın elimde artarsa onu satarım. Düşerse alttan alırım. İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Sizin gibi insanların daha da artması dileğiyle.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_TR_UA ()Akif hocam siz TL ye gecmediginizi ancak parite olarak değerlendirdiğinizi yazmistiniz. Dolara mı geçmeyi düşünüyorsunuz? Geçerseniz haber edebilir misiniz?
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 4 saatlikte bir de fincan kulp var bak dikkat et
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben grafik atıyorum hedef veriyorum işlem kısmıda sana ait olsun kimseye öneri vermiyorum malesef
00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Akif hocam ful tl deydim. 8642 den alımim oldu. burdan bir parça daha almayi duşunuyorum. onerin olurmu saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA06 ()Akif hocam sterlinde görüşünüz nedir 8.65 geldi tebrik ederim bu arada
0BeğenmedimŞikayet
GoldSilver ()3.43 maliyetli gümüşüm var küçük bir parça. Zararkes noktası neresi olmalı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam galiba haklısınız ayrıca yükselen kama var 13200 hedefli çalışırlarsa düşüş kaçınılmaz olur ya bir yerde ikili dip yapar döner dönmezse gider