Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
bedbaht27 ()cevap verdiğiniz için teşekkürler saygılar hocam
argentum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()siz daha yeni 2.40 travmasından çıktınız ya biraz kapatın kafa dinleyin. fırsatlar bitmez. hala risk var. %50 %50. ama risk almak istiyorsanız kendi kararınız :)
hsn87 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()o zaman bekleyin zararın %90ını kurtarmışsınız, biraz daha risk alıp zararına satmayın.
bedbaht27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hsn87 ()hocam yükselcekse alalımmı burdan
0BeğenmedimŞikayet
bedbaht27 ()hocam kardan geçtik zararı kurtarsak kafi 10 kuruş kaldı meblada yüksek o sebeple bu seviyelerden çıkmadım
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()evet aşağı kırıldı yükselen kama. ama 15.30 da sağlam destek çıktı gibi. daha önce de 13.85i kıramayıp tekrar yukarı hareketlenmişti. her aşağı kırılan kama dibi görmek zorunda değil, kendine yeni bir alt kanal yapabilir yukarı yönlü. aşağı kırıldığı için dün 2.40 travmasını yaşayıp zarardan çıkan arkadaşlara 3.44ten çıkıp biraz kafa dinleyebilirsiniz demiştim zaten. aşağı yönlü risk varken karı alıp izlemek lazım. acele etmeye gerek yok.
bedbaht27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cybr ()Bilgilendirme için teşekkürler, hayırlı kazançlar olsun o zaman..
1BeğenmedimŞikayet
bedbaht27 ()hocam dün akşam yükselen kamanın aşağı kırıldığı söyleniyor 3,54 ortalama var beklemek dahamı mantıklı sizce
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()günaydın size de. umarım gümüşçüler için karlı bir gün olur.
Ecrndgn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecrndgn ()Günaydın üstad
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()yeni kalktım :)
Ecrndgn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecrndgn ()Ah madem öyle niye sabah yazmadiniz hocam üzüldük alırdık biseyler
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()kesti dün gece itibariyle
Cybr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()Bizim için hiçbir mahsuru yok elinize sağlık:))
0BeğenmedimŞikayet
Cybr ()Bahsettiğiniz grafikte mavi kırmızıyı kesti mi usta?
3BeğenmedimŞikayet
argentum ()2 haftadır beklediğim golden crossumuz gelmiştir. eğer çalışırsa bundan sonra argentum cross olarak adlandırılmasını teklif ediyorum. bakınız alt yorum.
1BeğenmedimŞikayet
Paratakip1 ()Gelsin bekliyoruz like
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Geliyor ustam..