Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()ben haftaya bekliyorum demedim :) gümüş onsta önemli 15.85 direnci geçilirse gümüş gramda da hedef 3.62 olur.
sonbenjo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sonbenjo ()3,62 yi haftaya mı bekliyorsunuz
argentum için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()ben teşekkür ederim sevgili @Trademan.
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bu uyumsuz lük düzeltme idi gms de ondan hocam 15830 geri gelecektir. Ozaman oralar gelecektir. Ytd arkadaşlar saygılar hocam
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()evet pazartesi sabah haftalık grafik paylaşmıştım. hafta içi destek 3.39, direnç 3.45-46 aralığı görünüyordu. bu aralıkta devam ediyor. 3.46 geçilirse gelecek hafta hedef 3.62 olur, yok 3.39 kırılırsa aşağıda 3.31 var.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Çok güzel haber
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Hocam borsalar kırmızı olmasa etkisi daha güzel görülürdü. Ancak şu da var. Her geri çekilme güç toplamak ve momentum artırmak için bir fırsat. Ayrıca destek noktasının 3.38 3.39 üzerinde olduğunu görmemiz bizi fazlasıyla mutlu etti. Yön orta vadede yukarı. Yıl içerisinde 4 rakamlarının geleceğinden umutluyum
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()Bu gümüş adanalı galiba bizim gibi Kanala girmeyi seviyor yüzcek mi :)
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()evet haklısın. bugün abd vadeliler -1.5% kayıpta. zorlanıyor gümüş. asya da satıcılı kapattı. ingiltere de -2% şu anda.
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Kanala girerse tepe gümüş ons 16.000
1BeğenmedimŞikayet
argentum ()aynen öyle hocam, saatlik düzeltmeden sonra tekrar 15.85 denemesi yaparsa dolar kuruyla beraber 3.48-49 rakamları görülebilir. farkettiyse arkadaşlar her iki yöne de rakam veriyorum ne olursa ne olur diye. mutlak şu gelecek demek imkansız. sonra az önce 14.73 dedin simdi 15.85 diyorsun denmesin de :)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()sıkıntı ne biliyormusun?15830 a direk atmalıydı. daha sonra yaptığı ikili omuz baş (gerçi o da yarım kaldı) ile uyumsuzluk başladı. yoksa şimdi 3,47-3,50 lerdeydik
0BeğenmedimŞikayet
argentum ()girerse satıcıların hevesini söndürür. bir daha denemeyin yakarım sinyali.
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Stokastik rsi kesişmiş usta yön yukarı 3.46 deneme gelecek diyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Kanalın içine mi girmesi gerekiyor?