Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()şu sıralar rsi macd de ki negati uyuşmazlıklar bir türlü çlışmıyor kardeşim ya :) örnek dolar :)artık ne zaman çalışmak isterse
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
daldan_dala ()Hocam büyük yatırımcının alıp sattığını nasıl bilecez
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Usta büyük yatırımcının aldığını sattığını nereden bilebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Hocam macdde negatif veya pozitif uyumsuzluk da fikir veriyor girip çıkmak için bencede güzel indikator :)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bütün göstergelerin amacı şunu öğrenmektir hocam: büyük yatırımcılar alıyor mu yoksa satıyor mu? Alıyorlarsa sen de al, satıyorlarsa hemen kaç.
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zafer_Yüksel ()Çelik Bey yeni üye oldum. Bir iki denemem oldu fakat hüsran ! Şu an tl'deyim. Sitenin en mantıklı ve mürekkep yalamış yorumcususunuz. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Bunları her emtida kullanıyors musunuz? Macd gümüşte bize neyi anlatır hocam?
0BeğenmedimŞikayet
redblack ()İşte bütün bu grafikleri tetikleyen en temel faktör ons değeri değil midir? Ons yükselince dolara karşı değer kazanır ve bu bütün diğer ikili grafikeri hareketlendirir. Yani o grafikler aslında en temelde sadece ons değerine bağlıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_can ()Abi bu gümüş şimdi alınır mi
1BeğenmedimŞikayet
GumusKALP ()Celik bey inanın görüşleriniz ve analizleriniz bizi doğru ve emin adımlarla daha ileriye taşıyor ben kendi adına çok teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hocam saygı ve selamlar.
matcı27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir emtianın değerini belirleyen birçok faktör var. grafik bunların özetini verir. teknik analizi her türlü emtia üzerinden yapabilirsiniz. Gümüş- tl grafiğinde ayrı destek direnç noktaları vardır, gümüş- yen grafiğinde ayrı, gümüş euro grafiğinde ayrı. İlla gümüş dolara bakmanız gerekmez.
redblack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
matcı27 ()celik2119 çelik bey Sizi dikkatli izliyorum aslında bi kaç defa yorum da yazdım sanırım görünmüyor bu yorumu gördüyseniz bi cevap yazın ben de antepliyim gümüşte sizi takip ediyorum paylaşımlar için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Gümüş için gann analizini öğrenmek istiyorum tavsiye ettiğiniz birileri ya da kaynak var mıdır
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()21'de kapanan yeşil. Yeni açılan şimdilik kırmızı. Zaman içinde değişebilir o.
Hizmetkar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolar46 ()O zaman 3.40/3.41 desteğe kadar dalgalanma olabilir grafiğe göre
0BeğenmedimŞikayet
redblack ()Hocam bu emtialar biliyorsunuz ons değeri üzerinden yükselip düşüyor. Bu destek ve direnç noktalarını onslar üzerinden değerlendirmek daha doğru olmaz mı? Dolar da diğer yandan yükseliyor çünkü. Daha önce 3.47'yi gördüğü döneme göre dolar çok daha Yüksel şu an. Demek istediğim TL bazında hareketler bir sonuç, hareketler destek ve dirençlerini ons değerleri üzerinden yapar diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Bu grafik 4 sastlik mi? 21.00 de 4 sast doldu kırmızı mum çıktı öyle mi
0BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()çelik hocam 3,41 olurmu alım yapsak destek
0BeğenmedimŞikayet
J_Morgan ()Güzel grafik hocam teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Macd, stochastic, rsi, SAR.
drtaskin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cidra ()Like verdim :) insallah destek yapar 3.46i
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Çelik hocam Fibonacci ve ichimoku bulutu hariç kullandığınız indikator var mıdır
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ons 15800 kapadı ama
0BeğenmedimŞikayet
Ecrndgn ()Destek kaç hocam?
0BeğenmedimŞikayet
nrllah07 ()Hocam bu dediklerinizle alım fırsat verip yukarı mi atacak?