Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (88)
0BeğenmedimŞikayet
Ümitli_ ()Tarbaz bey bize fikir verin gramda olur Gümüş te olur bir türlü ha bugün ha yarın derken bir türlü alamadık düşüş bekledik ana paradan zararda var iki gündür aldırmıyorlar makas var siz olsanız ne yapardınız teşekkür ediyorum
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Evet edebilir, kısa vade 9,83 uzun vade 11 sevyelerini test edebilir, GBPUSD 2007 2,11 zirvesinden gelen düşüş trend çizgisini 1,35X lerde test etmek isteyebilir, en son 2014 de test etmiş sonrasında bu düşüş trendine yatay bir düşüş trendi oluşmuş, şu anda sonradan oluşan düşüş trend çizgisi üzerinde hareket ediyor ancak üstünde henüz aylık kapanış yapabilmiş değil. Normalde aylıkta 1,3050 üstü kapanış yeterli olurdu , ancak 1,3050 civarı negatif bir kapanış olacağından 1,31 hatta 1,3136 yatay bant üst direnci üstünde aylık kapanış görmek iyi olur. Tabi bir süpriz yapıp aylık kapanıştan önce 1,35 leri test etmezse.
NURCİ_55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NURCİ_55 ()İyi gunler... Sterlin 9.68e giderse düzeltme yapıp yoluna devam edebilir mi
10BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()tarbaz5101 yorumu (4 ay önce) Cevap yaz
Konu: 14 Nisan 2020 tarbaz5101 Gram grafikli yorumu
Dolar da çanak formasyonu gereği 7,04 hedefi var, ancak ne kadar sürede gelir net bir şey söylemek zor.
Ayrıca, gbp nin 9,68 , gbpusd nin 1,32X hedefi var.
Şayet GBp de bu hedefler aynı anda gelirse Dolarda 7,33 olur. YTD
Kıvanç_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam dolar 7.04 hedefinden sonra düşüşe mı geçer. Elimde bir parça kaldı, satsam mı tutsam mı karar veremedim. Daha gideri varmı, formasyona göre fikrinizi almak istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
swr ()Gerçekten mi
Tespitleriniz genelde doğru çıkıyor sanki sürekli kazanıyor mussinuz gibi
İnsanın sizinle haraket edesi geliyor:))
0BeğenmedimŞikayet
Keremini ()Peki abi almak icin hangi destekleri kullanalim? Parcali alim yapmak icin.
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()379 yazacaktım
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()379 yazacaktım pardon
ece_kansoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ece_kansoy ()altın o kadar çıkmadı ki nereden aldınız
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()çık tabi bekleme
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()güzel anlatmışsınız sağolun, 289 dan full aldım, 400 leri beklemek düşüncem, ya da uzun vade bekleyebilirim vade sorunum yok. Ama her ihtimale karşı 381 den bir parça çıksam mı ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
ahmed07 ()Üstat tl deyim 381.24 u aşarsa parca alim yapmayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
42sLyMn42 ()Bence o hafta bu hafta , 385 den dönmesini bekliyorum şahsen , ama akıl sır ermiyor çıkmasına
23BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Sabırlı davranılırsa bu sevyelerde satılan gram illaki alttan alım fırsatı verecektir, ancak doğru hareket direnç sevyelerinde parçalı satış yapmak şeklinde olmalıdır.
Gramın yeterince yükseldiği düşünülürse 3 parçaya bölünebilir.
1. parça için 381,24 direnci
2. parça için 389-393 aralığı
3. parça için 403 sevyesi takip edilebilir.
Gram 381,24 dende dönebilir, 403 ede gidebilir, günlükte halen negatif kapanış yapmadı, parça miktarlarını herkes kendi risk alma durumuna göre belirleyebilir.
- 3 eşit parça olabilir
- 1/2 satıp kalanı 2 eşit parçaya bölünebilir.
- 1 parça - 2 parça - 3 parça şeklinde azdan çoğa kuralına göre satış belirleyebilir.
- 2/3 satıp kalan miktar 2 parçaya bölünebilir.
Yada kişiler kendine göre farklı yöntemler belirleyebilirler.
Bilinmelidir ki, her sert yükselişin ardından bir sert düşüş mutlaka gelir, bilinmeyen nokta, nerden döneceği!
Bereketli kazançlar.
yeniank için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Tm hocam o seviyelere gelirse yinede size sorar alırım verdiğiniz destek için çok teşekürler allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()ilk allah cc a sonra ülkemize güvenicez tabi sen ne ayaksın kardeş ne zorun var ülkeyle hayırdır
jomo55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emiinarslaan ()Hayal dünyasından çıkın adam haklı
Brk_zhr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sahra_sultan ()Neden sen ülkene güvenmiyor musun Şöyle bir şey söyliyim şu an bir sevgilin olsa güvenmesen ya da bir arkadaşın olsa güvenme sen onu terk edersin ülkene güvenmıyorsun madem neden hala bu ülkenin topraklarında yaşıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
bayan_koleksiyoner ()Yallah amerikaya de geç
Brk_zhr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stkyl ()Musait olduğunuzda profilime inceleseniz. Mevct sermym 2000 Avro 85 000 TL gibi. İlave 25000 TL daha gelecek. Tavsiyeler lutfen Dost- Kardesim. Bendeniz 60 yaşimdayim. (Bu sefer mesji gondermeyi becerdim inşallah)
0BeğenmedimŞikayet
Meselem1616 ()Devletimiz her zaman güçlü farzedelim hiçbir şeyimiz kalmadı pirinç yeriz önemli Rabbim kimse güç kuvvet versin inşallah. Dünya genelinde dolar rağbet görüyor şu an ama bunu da göz ardı etmemek lazım
Sahra_sultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Brk_zhr ()Senin Ülken neresi. Sen nereye güveniyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
Efe_can06 ()Dogru diyorsun 1000 tl aynı 100tl gibi oldu
0BeğenmedimŞikayet
Ferhat07 ()Guzel yazi.. bence borsalar daha çöküşü yaşamadı.. (1. asama
)sagliktaki iyimser havalar esmeye baslayinca, (2. asama)ekonomik kriz kacinilmaz ve (3. aşama)işsizlik hat safada olacak.. doların kara borsa olmasıyla ilgili 1 ay önce yazmıştım ki zaten dünya böyle gidemezdi.. ve fed önlem aldı.. şu bir kesin ki 1. Aşamadayız, ikinci aşamada büyük firmalar sattığı altınları geri toplayacak..
bay_banker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sahra_sultan ()çok teşekkür ederim güzel insan :)felakete gerek yok hep diyorum hiç bir doğum sancısız olmaz ama her doğum bir mucizedir . güzel günler yakın biz güçlü yıkılmayan bir türkiyeyiz. allah doğru insanların yanında olmustur herzaman
Moonlight_zeynep için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
İrif ()Ağzınıza sağlık, Osmanlı sultanı gibi konuştunuz...
0BeğenmedimŞikayet
jomo55 ()Aynen o yüzden Amerika bu haldeyken dolar yükseliyor :D Sen ülkene güvenmeye devam et :D
0BeğenmedimŞikayet
Heysen ()Buyuk Turan birliği
Diyelim biz ona :))