Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Kazım58 ()Az önce 3.42 geldi gönderebildin mi @Onursallls ben manuel kaçırdım emir verdim
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()3.44 gördü parayı buldun derim ; ))
2BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()@Dlgcnk ve ona like veren arkadaş. 1 2 gram ile oynuyorsun diye söylüyorsun ya, Allah size 1 2 gramın 10 katını nasip etsin inşallah. Kalpten duadır
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Amin inşallah ne mutlu size . yorumların kıymetli Allaha emanet ol
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Takılma dostum konfor tuşunu kullan
2BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Allah kabul eder inşallah yardımlarımı. Kul ile Allah arasında olan durumlar, bir elin verdiğini diğer el bilmeyecekmiş. Bizlerde öyle yaparak görevlerimizi her zaman yerine getirmeye gayret ediyoruz. Allah tüm darda olanlara durumu iyi olanları yetiştirsin inşallah.
O arkadaş 20 Nisan üyeliği ama 10 yorumundan 5i bana iftira atmakla olmuş
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()boşver.. seni biliyoruz. kardeş. kazancın bol olsun. kazancından yardıma ihtiyacı olana ver ki. rabbim sana daha çok kazandır sın. yeni profil hayırlı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()@çamkuleli hakkımda yalan beyan ile konuşuyorsun. Al sana doğrular.
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Dünya borsalarında iyileşme ile üretim sektörünün artıya geçmesi ile gümüş tarafında olumlu gelişmeler olabileceğini, çok yüksek fiyata çıkmış olan gram altına yatırım yapmaktan çekinen yatırımcının Gümüş alımı yapabileceğini şimdilik düşündüğüm için bu kararı alıp yatırımımı gümüşe yaptım. Hiç olmazsa altın fiyatları istediğim seviyeye gelene kadar devam edeceğim gümüş yatırımına.
Memduh_Basgan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memduh_Basgan ()Onur bey İslam memiş hocanın son konuşmasını dinleyin güzel mesajlar vermiş uzun vadede gümüş için olumlu konuşuyor.
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Min. :) Düştüğü yere gelsin , sonrasına bakarım.
şogın için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
şogın ()3.42 yeter mi sana