Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüşe benzer. Onsu yükseliyor ama TL değer kazandığı için tl olarak yavaş yükselir.
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
01aslan ()kavlak ne başkan
599_sattim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
furkanmemıs ()gümüş için kötü birşey o zaman hacim cok zayıf olacak :( yukselınce bız sevınırken salı gunu cakabılerler :(
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Borsaları kapalı.
furkanmemıs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()var yerimiz cok sukur
0BeğenmedimŞikayet
furkanmemıs ()abim , avrupa pıyasaları kapalı mı pazartesı
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Antep'e turist gelmiyor salgından dolayı. Bu sene fıstığın bol sezonuysa daha da düşebilir. En az bir sene saklayacak yeriniz olmalı.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Kusleme siparişi verenlerde olabilir aramızda
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()su an tam alim firsati birde ben icindeyim ist baklava isi yapiyorum
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Teknik analiz ilk olarak buğday fiyatları üzerinde geliştirilmiş. Aslında günlük takip edilip grafiği çıkarılsa bizim Japonları Kavlak piyasasında kullanabiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()celik kardesim ben yarin 4 ton kavlak almayi dusunuyorum kilosu 73tl di simdi 50tl kadar dustu biraz ortalik duzelse iyi kar birakacakk fistik
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()nizip benn
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sorun yok kardeşim. Hepimiz Antepliyiz.
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()o zaman ben yanildimm bir antepli olarak acikca ozur
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kahve, şeker, kakao kapalı. Gümüş açık. Onlar kahve yudumlayanlar.
0BeğenmedimŞikayet
599_sattim ()celik kardesim sen soyle bu gece gumus acilacakmi ben soyluyorum acilmicak bana kiziyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()(Bar) dan bahsetmiyorum hocam yatay sa eğer misal. İniş ve çıkışların fazla olmadığı dönemler için kasteddiğim. Yatay durumlar yani. Mesela teknik analiz durağan da faydalı ichimoki hareketli ortalamlarda iyi.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Hareketsiz ortalamadan neyi kast ettiniz?
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Merhaba hocam, 3.34 üzerinde 4 saatlik kapanış yaparsak, kaça gideriz öngörünüz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hocam hareketsiz ortalamalarda. Ichimokunun yanına ne kullanmalıyız fibonacci yeterli olurmu?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sormamak ayıp değil öğrenmemek ayıp. Bu ichimoki hareketli oratalamalrda süper ama tekniz analiz de işe yaramaz. Başkalarıyla desteklenmeli fibonacci olabilir mesela . Diğer endikartorleri de trent leri hepsini anlatıyor ordan faydalanabilirsin. Birde araştırma yap ben duyduğum gördüğüm herşeyi arastiriyorum. Bildiklerimi bile eksik mi biliyorum diye tekrar tekrar soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ne demek kardeşim
erol78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Çelik hocam analizlerinkzi beğeniyorum ve takip ediyorum ichimoku bulutunu kullanmayı seviyorum genel olarak sizin de sevdiğiniz bir indikator şu an ripple ve btc de saatlikte Al sinysli gordum yanılıyor muyum :)
0BeğenmedimŞikayet
erol78 ()çok teşekkür ederim hemen bakayım bende sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Alton ():)) acemi sorusu olmuş. Süpersin hocam Allah işini gücünü rast getirsin
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Saat dilimini 1 dakikaya getireceksiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Baktım hemen evet spalking yapmak. Evet bunu metatrder 4 de nasıl işaretleyeceğim? Çok soru sordum ama