Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 10:39:27
EUR 36.2943 10:39:27
USD 34.5781 10:39:27
ALTIN ONS $2694.0400 10:39:27

Grafiği gönderen: uzmn

⭐⭐uzmn ()
Gümüş
Günlük ons gümüş grafiğimize göre günlük te dikkat etmemiz gereken noktalar, pivot üstü dirençler, pivot altı ise destekler hedeflenir, işlem açar iken destek ve dirençler de temkinli ve dikkatli olmalıyız:

PİVOT-15.0819 Olmak üzere,

Dirençlerimiz:15.30101-15.6083-15.826 5,
Desteklerimiz:14.7737-14.5555-14.2473 ,

bereketli kazançlar.

Yorumlar (36)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Tfx hesabim var ama nasıl konulur kullanmadigimdan bilmiyorum. Kuveytteyim

00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Lazkopto ()

kuveytte stop yok zaten usta kim dediyse yanlış bilgi vermiş 8 yıl kullandım al sat yaptım helan devam ediyorum. stop yapmaya çalıştıyın kuru görmezse yine bızmuyor özel kuru kapattığın zamn. özel kurlu yapatsan ilk pozitife geçtiği an sistem otomatikmen olumlu algılayıp bozuyor. stop tfx de anlık bozar iki bankada aktıf bende

Bahtsız_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

00Ufuk ()

Tfx den yapıyorum

Alton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Daha önce ONS'lar da (Altın- Gümüş ve USD) grafik, rakam ve öngörülerimi paylaşmıştım, göz atmanız fayda sağlayabilir, sadece benim değil bura da paylaşım yapan çok değerli arkadaşlarımız, hocalarımız var lütfen uygun olduğunuz da profillerimizden inceleyin ve nihai kararınızı da hiç kimsenin etkisinde kalmadan siz vermeye çalışın. sn. arkadaşım, bereketli kazançlar.

41ahmet41 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Kuveyt mi kullaniyon

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Stop loss varmı ki Kuveytte

AliOsman61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

00Ufuk ()

Burayi asşamiyor 2. denemesi. çekilme olurmu acaba gine diye de düşünuyorum. stop koydum hayırlisı. yukselise devam ederse stop da yukseltecem.

0BeğenmedimŞikayet

AliOsman61 ()

Stop lose yani zarar kes yapacaksanız avantajlı kuru işaretlememeniz gerekiyor ben dün bizzat test ettim kuvveyt te sizin hatanız olmuş bence ilk önce küçük bir miktar girip nasıl çalıştığını deneyebilirdiniz

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Hocam bu 4 saatliklerde iyi direndi ons gms dolar da aynı şekilde rasyo bizim işi bozdu biraz ondada geri çekilmeler gelecektir 100 altı bekliyor herkes ve inşallah gelir.

Doların çıkmasını istemiyorum ama mevcut ülke durumu bu maalesef

0BeğenmedimŞikayet

41ahmet41 ()

gumus on goru nedir yukari yon alirmi dusus uonundemi fikriniz ?

uzmn için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Seiko ()

Teşekkürler...

0BeğenmedimŞikayet

00Ufuk ()

İnşallah kardeşim.

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

TL'de beklemedeyim, şimdilik bir süre piyasa yı izleyeceğim, olası düzeltmeler de (Ons'larda- USD veya diğer para birimlerinde) kademe kademe girmeyi düşünürüm, girer isem bura da paylaşırım. sn. arkadaşım. bereketli kazançlar.

Seiko için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Hocam ben onun kadar bilmiyorum ama aşacak

0BeğenmedimŞikayet

zaferinkıyısındayım ()

Talimat ne işe yarıyor o zaman? Kafasına göre satacaksa?

hays48 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hays48 ()

nesi yanlış bunun 3.18 den sat demişsin banka 3.24 ten satmış daha karlı çıkmışsınız

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet01 ()

yanlış anlamadıysam ? siz talimat vermişsiniz eğer o talimatı kaldırmadıysanız banka satmış ? öyle değil mi

0BeğenmedimŞikayet

Seiko ()

Günaydın hocam .. sizde dollari satmış idiniz acaba tekrar alım yaptınız mı ...

1BeğenmedimŞikayet

00Ufuk ()

Tam hocam teşekkurler

3BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Şu an için zaman olarak uygunum. :) henüz iki hafta önce paylaştığım USD grafiğinde değişiklik yok, verdiğim hedeflere doğru yoğun baskıya rağmen günlük te ara ara direnç ve destekler arasında düzeltmeler olsa da yoluna devam ediyor. Kısa vade için Hemen günlük grafiğine bakıp, destek ve dirençlerini de birazdan paylaşırım sn. @00Ufuk hocam.

0BeğenmedimŞikayet

00Ufuk ()

Uzman hocam usd nin durumu nasil bugun.

0BeğenmedimŞikayet

Seiko ()

Günaydın kuveyttürk ve türkiye finans ikisi de aynı haltları yiyor .. fakat mecburen kullanıyoruz alternatifleri yok ... keşke olsa birdakika durmam ...

2BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

sizin adınıza üzüldüm, Burada arkadaşlarımız dönem dönem paylaşıyor ve hepimiz de bu tarz sıkıntıları maalesef ki yaşıyoruz, görülen o ki daha da yaşamaya devam edeceğiz. Üç kuruş kazanalım derken maalesef ki bunu da bankalar elimizden alıyor. bazen sistemi kilitliyorlar, bazen yazdığımız rakamların altına stop yapıyorlar, bazen altlardan bozuyorlar vb. bir sürü problem yaşatıyorlar, onun için bence kısa vade işlemden çok var ise vademiz orta uzun vade yatırım düşünmek gerekiyor, kısa alt- sat lar da mutlaka ki banka- finans kuruluşu bizden kat be kat daha fazla kazanıyor, kazanan onlar zarar eden biz, size de Geçmiş olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Yusufcan11 ()

Dostum nabar bu gümüş cıkarmı düşüncen nedir?

Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

haznedar74 ()

Talimat verirken avantajlı kuru seçersen, o anki kurdan daha düşük kura talimat girdiğin için satması normal.. bunda bankanın suçu yok...

1BeğenmedimŞikayet

ozgur86 ()

3.18 sat emri veriyorsun 3.24 banka satıyor sende şikayet ediyorsu :D valla size yaranılmaz emir verdi ise gerçekleşir sen 3.40 emir verseydin ordan satardı bankanın suçu ne anlamadm

0BeğenmedimŞikayet

Bağlayıcı ()

Kardeş sen emir vermisskn ve emrin çalışmış stop olsatdi ozaman yapmzdi . kuveyte stop olmayınca siz stop gibi emir vermişsiniz ve avantajlı kur olunca 3180 değil 3240tan bozmuş. yani burada hata aslında sizde aynı şeyi bende yaşadım. burada sakın yanlks anmayın bankayı falan savunmuyorum ki hangi banka savunulur! Sadece yanlışı siz kendiniz yapmış siniz

1BeğenmedimŞikayet

Bahtsız_58 ()

Kuveyt TÜRK(SAKIN BULAŞMAYIN)Sizlere başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Pazartesi gece kur 3.26-3.27 gibi iken gece açılan çin piyasasına güvenemediğim için 3.18 sat talimatı verdim. Yarım saat gibi kısa bir sürede gümüşü 3.24 ten banka elimdeki gümüşlerin hepsini satmış. Piyasa 3.40 ları bulurken bankanın kalitesizliğine denk geldim. Beni yaktı kaç haftadır beklediğim fırsatı çöpe attı. avantajlı kur mudur nedir güya oymuş yapan. Bunun neresi avantaj ? Lütfen özellikle yeni arkadaşlar dikkat etsin bulaşmasın bu bankaya

1BeğenmedimŞikayet

DATA41 ()

Teşekkürler uzman arkadaş

4BeğenmedimŞikayet

uzmn ()

Kısa vade de (Saatlik, dört saatlik, günlük, haftalık) Ben gümüş işlemi yapar iken satışta dirençlere yakın parça satış yapmayı, desteklere yakın da parça alış yapmayı öneririm. nasıl sa piyasa da fırsatlar bitmiyor, gümüş ve diğer emtialar dikine yükseliş veya düşüş yapmaz, mutlaka destek ve dirençler arasında zig- zag hareketi yapıyor, bereketli kazançlar.

DATA41 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum