Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Otooman_83 ()Mustafa abi like sana
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()Makas nedeniyle dün aldığım 75k nın 25k sı 1.5 kuruş kar ile çıktım deminlerde. Aslında daha fazla satmak istiyordum hatta full satmak ama makas nedeniyle daha fazla satamadım.
Alt yorumdaki gümüş- ons grafiği şuan tıkır tıkır işliyor. üst trend çizgisinden tepki alıp düşüşe geçti.
Bugün takip edeceğimiz şeyler şunlar:
1- Altın ons 1642 altı mı? 1652 üstü mü? bu eğer 1642 altı ise gümüş onsun durumda sancılı. 1652 üstü ise o kama yukarı kırılır ve 3.41e yöneliriz.
2- dolar- tl 6.77 üstü ise gümüş gr için güzel. ama altında 6.71 6.65 6.60 hedeflerine kilitlenir ki bu gümüşü ağlatır.
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()alt yorumdaki grafikte tıkır tıkır çalışıyor.
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()seni engelleyim de yatırım tavsiyesi (! ) verdiğimde zarar etme :)
Okannnn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()hiç tavsiye içerne bir cümle değil. bu arada dün atıyordun. ama biz 2800 tl kar ile sattık. hatta 3.25 3.26 3.28 arasındanda geri aldık bak :) zoruna ne gidiyor anlmadım. bak profilimde ki grafiklerin hepsi çalıştı çalışıyor. daha ne istiyon? gelim paranı değerlendirim zengin mi edim snei? tövbe tövbe :)
Okannnn1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()110.50 altında kaldığı müddetçe hedefi çok aşağı. zamana bağlı 100 lerin altı hedef. ama 110.50 üstüne gider de kalır ise tuzaktır. gümüş teneke olacak demektir.
bulutttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bulutttt ()Rasyo hedef kaç teşekkür ediyorum sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Caravelle ()Bereketli olsun inşallah çıkar 29 dan dün gece girdim ben de 1 parça 25k
Makaslar çok zalım o da ayrı bi dert:)
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()zalımdır gümüş. tersi de zalım düzü de zalım :) gözünün yaşına bakmaz :) az daha çıksa satışlara başlıcam da bi inadıvar :) ama 3.30 görmek zorunda bana göre. kalkıp ZORUNDA MIYIM ? derse kaçarım napim :)
Caravelle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caravelle ()Üstad tehlikeli sularda yüzüyorsun parçalı işlem candır stresi azdır.
Volatilite yüksek çarpılma dikkat et
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()yani 12 e kadar kar olmaz ise mecbur :)
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Hmm tmm ustam anladım birde satış içşn japonları bekleyecekmısınız
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()kardeşim k = 1000 demek. sadece gümüş değil her şey için. 25k=25000 demek.
25k tl 25.000 tl demek. niye ayıp olsun. sen sor biz bilmesek bir bilen çıkar :)
sinyorhakan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sinyorhakan ()Selam usta bende sizle beraber aldım peşinizde bu k gümüş için mi kullanıyor bende 4 parca aldım önceden 3.29 aldıgımla beraber ortalamam 3.27 toplam gümüş 24.407k (k) bumu öğrenmek ayıp deil dimi anlamaya calısıyom
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()kardeşim ben kullandığım para ile işlem yaptığım için ve yüklü aldığım içn genelde 2 kuruş bile kar olsa 1k tl üstü kar olduğu için 2 kuruş üstünde her yerden satarım :) acımam. uçarsa da üzülmem. yeri geliyor 10 kuruş karlı satıyorum yeri geliyor 1 kuruş.
halhil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halhil ()% de kac kar gorunce kaciyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Wuri ()3.2550 son alımı yaptım 3.34 emir girdim
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Tmm usta bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()75k girdim kardeşim ama kar alınca hemen satacam :) 20 k lık da aşağı alım için alan açtım. kar gördümmü kaçarım. acımam.
kmbcircp70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Euvallah usta senin pozizyon nedir tl demisin yoksa bekledigin bi nokta varmi alim icin
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ():) hayırlısı olsun gardaşım hakkında :)
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Bu kurdan hesapladim 3.19 gibi bir rakam geliyo 3.20 ye girerim emiri napalim :)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()doların napcağına bağlı gardaşım. dolar grafik takmıyor. indikatör takmıyor. kafasına göre takılıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
kmbcircp70 ()Senin grafik tikir tikir islemis usta yakin takipdeyim 14.700 gordum son ordanmi donuyo orda 3.20 civarinami denk geliyor
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()tam yazmaya başlamıştım. durdum :) Malum millet olarak sonunu getirmeden okuduğumuzu yazıyoz :) flama değil. alçalan takoz :) kama. ne dersen de :)
Cpt_Safa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()15.07 gibi satıl yiyip aşağı gelip 14. 700 civarlarını görüp yukarı çıkabilir. belki direkte kırabilir. yeter ki rasyo daki hareket tuzak olmasın.
Yavuz76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cpt_Safa ()Alçalan flama asagi kırılır üstad. Çizim hatalı. Şaka yaptım :)