Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Skaplan ()Alan var satan var oylesine aldim sattim diyende var sanki alip sattigina ortakmida ispat etmek icin ugrasiyon bosver
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
silsile06 ()Kardeşim iyi yapmışsın gümüş sabır yatırımı bekle güzel karlar edersin tavsiyem ufak karlara bozma
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()amin önce sizlere sonra bana kardeşim
Galder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()hepimizin inşallah kardeşim.
Hkom33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()inşallah hepimiz için.
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()al attım1 sayfasını. 30 stane işlem var atammı hepsini? tövbe tövbe
gkcll60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()3.26 civarıdır kardeşim.
Seiko için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()3.25 3.26 3.28 alımlarım kardeşim.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Skaplan ()Usta kime neyi ispatlamaya caliaiyon bosversene birilerini inandirmak zorunda degilsin muhalefet bitmez
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()Arkadaş aklınızdan zorunuz mu var ? O kadar parça aliyom benim işlem defterinde gün de kaç işlem oluyor nasıl atim ben al yinede paylasam profilime bakarsın 2 dk sonra
gkcll60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Alımın kaç dostum
0BeğenmedimŞikayet
Seiko ()Hayırlı olsun kardeş 75 k ortalaması kaç
0BeğenmedimŞikayet
gkcll60 ()Yanlış resim bu aldığın sayfayı at kurun lirası ve tarihi saati yazan
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()amin cümlemizede kardeşim inşallah
Galder için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Ohh bereketli olsuninsallah
0BeğenmedimŞikayet
Hkom33 ()Bereketli olur inşallah ?
0BeğenmedimŞikayet
Galder ()Allah bol kazanç versin.
0BeğenmedimŞikayet
ILYAS_1963 ()Bosver kardes herkes kendini dogrucu saniyor burda anlatamazsin cunku işlerine gelmiyor anlamak