Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()cesaretim kiridi çünkü
Antep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Sattın sayfayada gelmedin 3.85 den alırdın . ama yine aynı devam ediyon
Vatana_sevdali için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Televizyona göre iş yapmışsın. Adam ne bilsin senin elinde hangi hisse var dediği gibi. Olsa bile. Kendi fikirlerinize göre hareket edin. Sormadın, danışmadin gittin. programı dinleyip panikle işlem yaptın demek. O kadar panikle işlem yapma dediğimiz halde.. neyse bunlari yaşamadan tecrübe sahibi olunmayacak belli. Ne demişler tecrübe pahalıdır.
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()@admin. Kaldır artık 5 mesaj olayını yeterrr
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()4000 lotu ortalama dusure dusure 9000 yaptik nakiti sifira indirdik sonrası malum
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()evet ablam dedin ama korku iste
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()@admin bu mesaj olayında istisna olmuyormu? Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Ben sabret dedim
0BeğenmedimŞikayet
SERseri4LBAY ()Ben vereyim abi hakkımı sana
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Güzel sohbet dönüyor. Geçmişin muhasebesi yapılıyor. Endeksler, yapılan hatalar ne güzel. Mesaj hakkımiz olsa. katılırdık admin sağ. olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Ahmet 120de yazdı düşüş var diye. Kim dinledi. hickimse. Ben. bile gözden kacirmisim
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()ben.9000 lot ryss ortalamayi 6.50 ye dusurmustum blomdaki adam en. kotusunu gormedik deyince 4 te sattim satmasam simdi kardaydim . sonra al sat al sat dahada battim
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Etmemelisin de. Benim plan belli endeks yukarı da gitse aşağıda gitse vur kaç. Ayılara ayak uydurmak. Yalan yok düşüş olsun istiyorum ki alttan al sat için. Temel işlem. budur
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Plan büyük sapmak yok artık . kimseye aldırış etmicem
Okcubasıı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Aynen endeks kırmızı iken hepsi emekli oldu.. aslında bu piyasa sm güzel eğitim. Ayı piyasasında ayakta kalanlar boğada neler yapmaz. Bide bunu düşün.
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Ortam büyülüydü haci abi renkli ışıklar büyüledi bizi sonra hep kırmızı yandılar.. burada benjo sayfasından farkı yokmuş ... endex yeşil usta dolu .. endex kırmızı 3-5 kişi var sayfada .)
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Ben anadan gideni çıkarma peşindeyim.
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Plâna sadık kalmak şart.
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Ben ryden çoğunu çıkardım zararın elimdekiler bi defa tavan yapsa tamammen kurtarcam işl.
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Sorma gaza geldik tamamen. 119da çıkıp 121de bidaha girilirmi? Hadi ben 107 bekliyordum. 81 nerden cikti
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Garan var 1k başka bisi yok. Oda yarın paket olur. Lakin al sat için bi kaç isim var aklimda
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Oyunu sağlam oynuyodu bi ara oda ortamdaki gazdan etkilendi ((
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Yok pamuk şeker:))
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Sende ne var sepette
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Olmazmi. Ana paradan %7 gitti
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Elmalı şeker mi)
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()senin zarar varmi abi
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()insallah ama cokta korkuyorum
0BeğenmedimŞikayet
Okcubasıı ()Onları takibe devam et.
0BeğenmedimŞikayet
Vatana_sevdali ()genelce bildigim hisseleri aliyorum ryler tire falan