Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (64)
1BeğenmedimŞikayet
Bosver_o_zaman ()Insallah ya insallah. Herkes zararda. Hicbirsey dusmuyor hersey ustune konan zamlarla kaldi. Olan bizim altinlara oldu. Anlam veremiyorum
Dilberr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dilberr ()Bende Akademist bey hakkinda yapılan yorumlardan etkilenerek baktım gecmis yorumlara. Denilenlerde haklilarmis. Insallah beklentisi yönünde artık son düşüş günüdür.
Bosver_o_zaman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bosver_o_zaman ()Insallah ya o kadar cok inanmak istiyorum ki. Baska carem yok çünkü malesef.
0BeğenmedimŞikayet
Dilberr ()Aslinda alkış emojisi koymuştum. Neden ? İsareti çıktı anlamadım..
0BeğenmedimŞikayet
Dilberr ()Buda yine üç ay önceki tahmin.. ?
Akademist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ltnmn ()23.30 analizimi açıklayacağım demiştiniz açıklama yapmadınız mı ben mi yalnış anladım
0BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Arada kaynamışsın patron:)
Ahmet_Serhat_Dursun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Serhat_Dursun ()Bunun muhabbetini yapmıştık yahu. Sen daha orda mısın cevabını da almıştın. Neyse seviyorum seni
0BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Sende burda mısın dostum:)
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()onsta negatif uyumsuzluk var, bu düşüş habercisidir. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Diyoruz ama.. anlaşılamıyorum :)
Serkan_22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkan_22 ()2 ay önce demiş adam
0BeğenmedimŞikayet
monti58 ()daha önce yazdığım sonradan yazmayı bıraktığım cümleler.. burda cogu kişi böyle.
adam yorum yapıyor 3 tane yıldız almus. diyor ki
ons 1700 ü yukarı kırarsa 1715 gelir kıramazsa aşşa yönlü 1685 gelir birazda süsllüyor bu yorumları taki gün içinde ikisinden biri oluyor bak alt yoruma gel ben dedim oldu:)))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Isvec ()Katılıyorum sana kardeş
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Ben tahminî ve süreyi veriyim sen tabi okumadan profilime bakmadan atladığın için kaçırmış olabilirsin. Burads şahitlerim var.
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Kıt kardeşim ben 3 ay süre verdim. Sende bunu neden anlamak istemiyorsun.
2BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Serhat_Dursun ()anlama kıtlığın var senin kardeşim. uzun vadede dolar 7.20 de olur. gram 600 de olur. ons 2400 de olur dolar sonra 8 de olur.
bende yazayımm buraya dolar 8 olacak 4 yıl sonra gelim bak dolar 8 oldu diyim. algılarını aç ne demek istediğimi anla.
ben sana dolar 7.40 olmayacak demedim. yazıp yıllar aylar sonra gelip bak oldu dmekle olmuyor dmek istedim.
bak bende yazayım o zman
dolar 7.30 altı toplama yeridir.
ons 2021 de 2280 görecek
gümüş yıl içinde 7.95
gram altın 534
olacak.
olduğu zaman gelip bak oldu diyeceğim.
şaka mısınız siz ya.
hem eleştiriye açık değilseniz neden burda yazıyorsunuz.
önce fikrilere açık olmayı öğren sonra dolar tahmini yaparsın güzel kardeşim...
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Teşekkür ederim.
Pro_Traderxxx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pro_Traderxxx ()Bu nasıl bir geri dönüştür
Keşke 7.26 larda gelseydiniz
Zira grafikte var o rakamlar
Tebrik ederim:- ))
2BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Ben burdayım ha kaybolma bir yere :)
0BeğenmedimŞikayet
=ceo= ()Bir sonraki 3 ay?
0BeğenmedimŞikayet
Ferkin ()Allah rahmet eylesin p seviyeler öleli çok oldu
3BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Yıl sonunu bilmem 3 ay içinde dip tahminim 6.92
Söylesenolmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MadenCanavarı ()Hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
mustafatskn ()sizce suan altın alımı mantıklı mı 34 gram almayı düsünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Söylesenolmaz ()Yıl sonu dolar tahmininiz nedir?
3BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Daha aşağı gideri var, verdiğim hedeflere devam
Ekrem51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekrem51 ()Hocam beklentin nedir dusermi daha alim yapmadim beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Ekrem51 ()S. a h g hocam alim icin persembeyimi bekleyelim sizden haber bekliyom
0BeğenmedimŞikayet
Lal87 ()7 ay önceki dolar 8 40 olur yorumunuzu okudum tebrik ederim doğru çıktı öngörünüz gram altın burdan sonra ne olur tersteyim satmak istemiyorum zararına ama panikte yapmiyor değilim sabırla bekliyorum bir fikriniz var mi gram altın ile ilgili