Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()ben pek ineceğini sanmıyorum, inse bile yine toparlar çünkü her şey yükselirken gümüşün bu kadar azalması çok saçma olur
ALTINCIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()zaten 3.03 altına uzun süreli inerse benim proje çöp olur :))
efeberk06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()sahiden mi, bu çok kısa bir süreymiş . ))
hocam bir inmedi ki bizde alsak...
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()pardon grafik yön ivme hızına göre 15 gün :))
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()çok teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()tahminim 1 ay ytd
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()çok iyi, peki hocam son soru ne kadar zaman alır sizce bu değere ulaşması 1 ay?
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()hedef minimum 3.42 grafiğe göre
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()hocam doğrudur, umarım çabucak düzelir de kurtulursunuz, şöyle sorayım o halde 3-3,1 civarından aldığımız gümüş 3 ay içinde kesin artar dimi 3,4 3,5 seviyelerine
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()kardeşim ben 3.48 den tersteyim ne diyeyim şimdi sana? gümüş bu sağı solu belli olmaz ama yükseliş trendi içerisinde ara ara düzeltmeler oluyor olmaz diye birşey yok
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()ha pardon, hocam ben treni kaçırdım biraz, bir ön görünüz var mı kaça düşer alsam? 3,02 ye düşer mi yine bugün
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI ()ben de onu diyorum zaten 2.90 da al demiş ve hala sat emri gelmemiş elinde tutmaya devam et diyor grafik
0BeğenmedimŞikayet
efeberk06 ()hocam emin misiniz o seviyeler gelmez gibi geri?