Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (89)
0BeğenmedimŞikayet
Düşperest ()sn@celik2119 hocam elinize, emeğinize sağlık değerli paylaşımlarınız için çok tşk ederiz inşallah tuzak değildir
0BeğenmedimŞikayet
msicak ()İnşallah terste kalmazsın dostum tersi iyi bilirim
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakamo ()İşim vardı, düşerken gözüm ekrana takıldı, eyvah gitti dedim. Neyse ucuz atlatmışsınız.
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()şu an 2.97 2.92 2.85 2.77 2.72 tarzı destekler var kardeş. 97 altında kalımlar demek bu dolar seviyesinde gümüş onsun 13.850 kırılması demek olur. o zaman stop olunmak lazım
Otooman_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()aslında bende öyle yapıyordum. yüklü alım yapıyorum vur kaç ile günlük 1-2 al sat yapıyordum. bugün beklentim gelince daldım :) neyse altı üstü 1000 tl civarı zarardayım :) inşallah kara geçerim :)
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()manueldeyim şu an kardeşim. uyurken emir veriyom ben. ani dalgalanmalarda üzülmemek için. uyurken dalgalansa bile üzülmüyorum
Yakamo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Otooman_83 ()USD bazlı desen üstadım sana zahmet 2.95 desteği mi
0BeğenmedimŞikayet
Caravelle ()Aha da bu da tuzlada eğer gayet başarılı
Sabır küpü olmak lazım atlamamak için:)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eses58 ()İnne 2.9980 attıydı bakıcaz öncedende Bi inne vardı 2.87r
0BeğenmedimŞikayet
Yakamo ()2.97 zararkes noktam demiştiniz. Tfx 2.97 gördü stop olmadınız mı?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Günlük kapanış böyle giderse negatif olacak
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Malın fiyatı düşerken geçici bir yükseliş oluyor. Alıcılar düşüş bitti deyip atlıyor. Sonra düşüş devam ediyor.
Serkan7070 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vegas1903 ()teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Serkan7070 ()Boga tuzagi ne oluyor
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Ben bugün kaçtım mustafa kardeşim izlemek lazım bu günlerde
0BeğenmedimŞikayet
Eses58 ()Sitede 10 kişi grafik çalısıo hepsi düşüş diyor bide onları dinle derim.
Ne_olacak_bu_gümüşün_hali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()gümüş onsda 13.550- 13 250 sıralı hedefler olur kardeş düşüşte.
Otooman_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()altında 4 saat kapanış.
vegas1903 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()eyvallah kardeşim sağolasın
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tiger_ ()Gece cıkarırsın bi kaç saate belli olur
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()sakin olmakta fayda var kardeşim. bazen bakıyorsun bazen güzel alıyorsun bazen terse kalıyorsun. relax olmak lazım
Jasmine6161 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Sabahtan ne yazdıysam aynı usd destekli gümüş güven vermez 3-5 krş çıkışlar heyecan yapmamalı.
NewoNevv için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()hayırlısı olsun kardeşim inşallah. şu an gümüş ons ve rasyo grafikleri takibimde. zararkes noktam belli.
Eses58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eses58 ()Benim grafikde olumsuz mlsf. Nasip
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Nasıl anlıycaz kırılıp kırılmadığını bende istikrarlı bir şekilde alım bekliyorum hala :) en son trenin arkasından bakıcam o olucak galiba
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ben senin çizimin üzerinden konuştum gerisi sende incele.