Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
serser34 ()gıremıyorsun dımı sıteye ))) gırın gırın ozur dıleyın sızlerı yanılttık dıye ozur dılemek erdemlıktır zaten soylemıstım gumuxsun g xsınden anlamıyorsunuz işinız gucunuz xtaxkıpcı derdı dıye
SİLVER_38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_07 ()Sen kaçtan almayı düşünüyorsun arkadaşım
0BeğenmedimŞikayet
Nightmare116 ()@SİLVER_38
Buyuk konuşmamak lazımmış demekki. Tabi yanlışta böyle ısrar etmemek kesin konuşmamak ve vebal almamak da önemli. Bir kişi bile seni dinleyip işlem yapmışsa günahı boynunadir
Nightmare116 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
setmon ()Dur seni güzelce bir engelleyelim hazır artış yaparken gümüş.
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ():))) 3,07 ye doğru gidiyor ama
0BeğenmedimŞikayet
bayx ()Anlık 14.00 oda nereden çıktı. çok beklersin
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Cümlemizin kardeşim. Sizde Allah'a emanet olun. Allah gününüze bereket versin
1BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()allah sevdiklerimizle sağlı ve huzur dolu nice yıllar verir cümlemize inşallah
allaha emanet olun
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ölmezsek buradayız neden keselim
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()kesinlikle haklısın
bundan sonra selamı sabahı kesmeyiz inşallah
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()işine gelmezse engelle gitsin daha ne diyim kardeşim
selametle
Kadir__1987 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Allah razı olsun. Malum ortam sanal olunca insanlarda banal oluyor. Vallahi bazen yorumları okuyorum da gerçekten sitenin yaş ortalaması kafama takılıyor.
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()hayırlısı olsun
sağlıklı olalımda para her şekilde kazanılır kiii
selamlar
AnkaRasyo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()sizin sabah ki yorumunuza bayıldım ekran resmi aldım hanıma okuttum bu arkadaş da benim gibi görüyor diye
birde profiline baktım sende bizler gibi eski üyesin
sağlıklı olduğum sürece yorumların ve düşüncelerin benim için kıymetmli
takibime aldım
hayırlı akşamlar kardeşim
selamlar
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ah gardaşım bir anlatabilsek! Adam diyor ki madem bu işi biliyorsun nokta atışı yap. Yani kehanette bulun :)
0BeğenmedimŞikayet
AnkaRasyo ()Dogru diyosun olur diyoruz olmuyo . Olmaz diyoruz oluyo akışına birakmak lazim
0BeğenmedimŞikayet
Kadir__1987 ()Yorumun insanları paniğe ve korkuya sevkedecek cinsten. Gecen gün 6.430 aldıgım doları yine bu tür yorum yapanlar yüzünden 6.440 ten sattım yok abd 2 trilyon dolar piyasaya sürecek bilmem ne. sonuç dolar 6.700 e dayandı.
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()inan günde 20-30 farklı siteden yorum okuyup
dünya borsalarını inceliyorum...
piyasa bu olmaz demek yanlış elbette
fakat
artması için inan hiç bir sebep yok şu ortamda
dolar olmasa gümüş haşat
0BeğenmedimŞikayet
İnvestin ()Sanada kardeşim
Rastgelsin
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()kazanmak dileği ile
hayırlı akşamlar kardeşim
İnvestin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AnkaRasyo ()Terse dusmesinler diye yardimci olmak istiyorsun onu anladik ssaol. Peki tl ye gecip yukari yonlu giderse millet elmi sallasin elindeki emtiaya . Bence iyi dusunuyosun ama genis pencereden bakmiyosun
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()terste kalınsa daha mı iyi uyarmak da fayda var bence
ha uyar ha uynaz o kişinin bileceği
allah akıl vermiş herkeseki burada alıp satabiliyorlar değil miii..?
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()herkesin aklı fikri var bura yorum sitesi ise bende gördüğümü yoruma dökerim
ben bana uyun çabasında değilim
kar alınca bana mı gönderecekler...
amaç
terse düşmememelri...
Kadir__1987 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()müneccimsin ya
aynen öyle olur bekle
üretim ve talep süper sende haklısın... ; ))
Nightmare116 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SİLVER_38 ()ufak al- sat için sıkıntı olmazki
her yerden alınıp satılır mühim olan
yüklü ve orta uzun vadeciler için
alınıp aylarca ters te kalınacak noktalardayıs serpil hanım
bende inanki
gümüş euro ve altın olduğu halde
1/4 para boşta korkuyorum terste kalmamamk için
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kadir__1987 ()Dolar dahada çıkma durumu olabilir. 6.720 sonra 6.800 arada düzeltme geri çekilmelere illaki olacak. Milleti galeyana getirmemek lazım. Senin yorumuna bakıp gümüsü bozarlar ve gümüş çıkarsa vebal alırsın
0BeğenmedimŞikayet
AnkaRasyo ()Ucuz demedik fulleyin demedik sen daha ne diyecegini bilmiyorsun. Herkes biliyo dolarla ayakta durduğunu. Bos bos yaziyosun anca . Bizimde aklimiza geliyo dolar 6 olsa gumus 2..60 larda diye ama sen gibi yazmiyo kimse . Burda yeni insanlar var
0BeğenmedimŞikayet
Ne_olacak_bu_gümüşün_hali ()Hocam çok al sat fırsatı kaçırıyoruz kaç gündür ya daha düşecek korkus7 ile alamıyoruz bakmışsın yine 3.01
0BeğenmedimŞikayet
serlo93 ()Arkadaş ben anlamıyorum 3.07 nedir sürekli 3.07 dönüyor bu 3.07 ilk çıktığında dolar 6.56 idi şuan dolar 6.68 hesap et bakalım 3.07 olması için onsun kaç olması lazım
-1BeğenmedimŞikayet
İnvestin ()Anlatamıyoruz kardeşim dolar bi salsa zaten altın saldı yeni tersteyim mesajları gelecek okuyup üzülecez
Yine şikayet edin hadi
Ama ekran görüntüsü alın uazdıklarımınnn