Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Aleykum Selam.. adım adım gidiyor abi. Ama net bir şey söyleyemem.
İMAJ_MUTFAK_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kesepar ()Sanki Ali ile Cengiz'i haberlere konu yapacaklar? Bakmanızı rica edebilirmiyim.
sadEce için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()öyle mi? kar'ın bereketli olsun..
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Tşkler üstad ben euroları çıktım hatırlayıp haber vermeniz ayrıca onurlandırdı beni ellerinize sağlık saygılar
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Selemun aleykum
Görürmü
Sizce
Ferdi_57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ferdi_57 ()Buna göre euro 7,88 mi görmek istiyor?
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()maalesef :( 94 kırılamadı bir türlü. belki bugün fırsat verirse ne ala.
Truttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()Günaydın @sadEce bende bekliyorum ama bu dolar alım fırsatı vermedi
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()günaydın euro sayfasııı :)
@Melita @GGUNES @erdemre @Golyad @Truttt @Abrasivci
satınca haber ver demiştiniz 24 ten aldıklarım hala duruyor. biraz daha payı olduğunu düşündüğüm için bekleyeceğim.. konu yazan yere tıklarsanız bir ay önce ki grafiğimi hatırlarsınız :)
erdemre için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdemre ()Bakın bu arkadaşı izleyin... tahminler destekli olmalı... 8 geliyor diyenle 8 gelmiyor... eline sağlık dostum
1BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()Bütün sakinliğimi koruyarak heyecan yapmadan bunu uygulamaya çalışacağım çok teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()aslında ters parite yapmak zorunda değilsiniz. diyelim ki euroya geçtiniz ama parite düştü ve dlra geçemiyorsunuz. eğer euro çıkarsa oradan da tlye dönebilirsiniz. pariteyi beklemeyebilirsiniz. hem vergi de kesilmemiş olur.. üzülmeyin toparlarsınız en kısa zamanda.. eğer panik oluyorsanız fazla hareket etmeyin yeterli.. alınca bekleyin çıkış dalgasına geçmesini yada satınca bekleyin iniş dalgasına geçmesini.
Şüpheli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melita ()Hocam merhaba bu euro aşağı mi gidiyor ben mi yanlış görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()Kar etmeyi planlıyorum bu şartlarda da zor gibi
0BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()Aslında kar edemedim paritelerden dönüş zarar hep. Yanlış zamanlarda yanlış hareketler ve panik:)
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()kar'ınız bereketli olsun ..
0BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()Benim işler karışık biraz dolar ev Euro vardı doları 6.49 dan euroyu 7.23 den bozdum full tl de bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()euroda mıydınız?
1BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()Tesekkur ederim paylaşımınız ve bilgi için.
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()mesajınızı yeni gördüm. grafikte ilk mesajda vardı anlatım görmemiş olabilirsiniz... "günaydın herkese kolay gelsin
yuvarlak içine alınan yer euronun son düzeltme yaptığı yer.
yukarıda ki mavi hat ve aşağıda ki kırmızı hat hareket edebileceği alan
çizgili olan hattı geçerse üst kanala çıkar. " şeklindeydi.
0BeğenmedimŞikayet
Melita ()Merhaba hocam ben de size eşlik ettim euro aldım 7.2237 den aldım satarken lütfen beni de dürttün olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Bülent_yar ()Teşekkürler kaçtı gırafik senin düşecek ğibi anladığım
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ():) teşekkür ederim..
erdemre için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
erdemre ()inanırmısın bu euro sayfasında nadiren / hatta belki ilk defa ciddi bir yorum/teknik analiz görmeme vesile oldun.. teşekkürler... demekki yazabiliyorsun daha sık teknik analizleri koy şu sayfaya da altın. in anlamını bulsun... site whatsap sohbet grubuna dönüyor malesef bilenler sustukça
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()İyiyim sen nasılsın? Bir parca eurom var bugün bir parça daha almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Şüpheli ()merhaba grafikten anlamayanlar için de detaylı yazmanız mümkün mü?
3BeğenmedimŞikayet
sadEce ()sabah attığım grafiğin şu an ki durumu
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()hoşbuldum.. nasılsın trutt beklemede misin?
Truttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()Hoşgeldin @sadEce
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()22'ye iki kez geri geldi kıramadı. takip et istersen
Bülent_yar için cevaplandı (yorumu göster)