Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Hocam tam olarak şu anda grafiğin hangi noktasındayız
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selectra ()Sizi dinleyip cuma tümünü sattım Allah razı olsun. birazda olsa nefes aldım alımlara ne zaman başlamalıyım efendim
0BeğenmedimŞikayet
Aaad ()valla hiç bir şey anlamadım yinede teşekkürler şaşırdım kaldım alsak mı satsakmı üsteki al diyır altaki sat diyor
0BeğenmedimŞikayet
sabIrsabIr ()Emeğine sağlık
Teşekkürler
Ay kapanisiyla kafa karışıklığı birazda olsa gidermi
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kısa vadede RSİ pek bakmam.
Fox_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Aşagı yönlü hareket beklentim biraz daha fazla.
NuNVaV için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fox_23 ()Kısa vadede düşüş dediğiniz 4 saatlik rsi'daki aşırı alım mı üstad?
0BeğenmedimŞikayet
NuNVaV ()Üstad ya çıkar ya da düşer de çık işin içinden:))
0BeğenmedimŞikayet
Mery13 ()Abi bı dusus grafıgı paylasıyosn bı yukselıs hangısı sana gore daha olası. Seninde kafan karısı sanırım:)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()İste usta bizim de kafamız karışık o yuzden yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyoruz :))
Emegine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
01at0322 ()Yanlış anlamaz isen grafik doğru , ama düşüş göstermiyor, yükseliş teyidi için onay almaya gelebilir, eğer düşüş gösterse idi , yataya benzer girmesi laximdi fiyatın, saygilar
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Bizide alt üst etti zor hocam
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben genelde her enstürmanda tek yön çizebilirm. Ama platinde bazı çözemedigim noktalar var. O son düşüş dalgası adeta herşeyi alt ust etmiş :)
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()benimde kafam çok karıştı.Bir türlü çözemedim.Kısa vade grafikleri düşüş gösteriyor.
nur33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nur33 ()Hocam karışık olan aklımız daha çok karıştı nolcak şimdi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır canım ne alaka. Fiyat hareket dalgası yukarıdan geliyorsa (A) HARFİ GENELDE YUKARI ETİLETLENİR. grafikleri iyi inceleyin.
AltıninGümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Petrol olmuş 25 platin olucak 180 ilginç olur bekleyip görelim bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Normal şartlarda olsak evet 1000 onsa gelebilir derdik ama şuan platinin o seyieye gelmesi sanki olanaksız platin üretime dayalı bir metal altın gibi değil şuan üretim yok nasıl 1000 e gelsin platin o ladar artarsa altın gramı 400 gelir şu durumda
Mery13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AltıninGümüş ()İki yönlü hangisi tutarsa diyosun yani :bbb
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()sen karar ver :)
Aaad için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mormenekseler82 ()Hocam 950 gelsin o bile kâfi
1000 gelirse baş tacı, bal kaymak olur inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Arif_0438 ()Şayet öyle bir durum olursa ki inşallah olur herkes tersten kurtulmuş olur sonrası grafikte ki beliertilmiş gibi sert bir düşüşle kâr katlamış oluruz alttan alımlarla eyvallah ustam eline emeğine sağlık kaç gündür grafiklerinizi takip ediyorum hepside geldi inşallah bu da gelir :)
0BeğenmedimŞikayet
AltıninGümüş ()Hadi iyiz :bbb
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()şimdilik öngörüm o şekilde.
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ilk hareket yani okun yönü yukarı çizildi. Yani yükseliş bekliyorum.
hülya123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()üçgenin (e) dalgası bi gelsin bakarız.
Cem2693 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aaad ()hocam kusura bakmayın benim tek fark ettigim a ile b yer degiştirmesi sanki alta .. a.. harfi yukarda ... b.. harfi olacaktı dogrumu :))hocam kısaca grafigi özetlermisiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Mery13 ()Once 1000 e cıkıs snra dusus mu beklıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
hülya123 ()Bu hafta beklenti düşüş mü hocam
1BeğenmedimŞikayet
Cem2693 ()Hocam üçgenin gerçekleşme durumunda yine 500 dolarlar söz konusu sanırım?