Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
Ulubatlihasan1 ()Amin hocam amin cümlemizden, çok teşekkür ediyoruz tekrar
Sagolun varolun
brave__heart için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()Bende bilmiyom ki:)
magdur79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()Allah razi olsun vallaha benide cok rahatlattin yeminle gonlunce olsun hersey selamlar
Ulubatlihasan1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ulubatlihasan1 ()Hocam rica nedemek Allah razı olsun, en yakın zamanda kendi çapımda bir şeyler yapicam inşaallah, yaparkende sevabına sizide ortak edicem Rabbim kabul buyursun ,
siz merak etmeyin hocam ben sizi çok iyi tanıdım, siz çok beyefendi düzgün bir kişisiniz, bu zamanda az bulunan ender şahsiyetlerdensiniz, sitedekiler sizin kiymetinizi bilirler insaallah,
iyi niyetinizden asla bir şüphem olamaz, siz kızdıysanızda benim iyiligim için kızdınız ve haklıydınızda, al sat işi hiç akıl karı değil heleki bu işleri bilmeyen kişiler için, şimdiden sonra gümüş 3.50 yede çıksa gam yemem , ben kurtuldum ya şükür diyorum
En yakın zamanda bütün terste olan arkadaşlarımda kurtulurlar inşaalah
Sizin içinde zamanı gelince gönlünüze göre bir ev alıp içinde eşinizle çocuklarınızla mutlulukla oturmanızı Rabbimden niyaz ederim
Bol bereketli kazançlarınız olsun Selamlar, sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()hic tiyo vermiyorsunuz bilen biri olarak
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()herkes kendine göre bakıyor işte bende hayırlısı diyim
sabIrsabIr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()nasip git gel yapıyor:)
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()en güzelini yapmışın para her zman kazanılır onemli olan içine sinecek bişey olsun. inş hayırlısıyla mutlu mesut oturursunuz. arad kızdım gibi oldu sana ama mecbur yaptım başkan yoksa elli kere satardın al sat denerdin. güzel dileklerin içinde tşk ederim bazen kendimden geçtim yoksa ben saatlik filan bakmam sırf size bişey yapabilirmiyim diye sonucta bnm ort cok iyi benden yana bi hakkım varsa helal olsun yanlız bi ricam illaki yapacaksındır ama durumu kötü bir aileye yardım edersen sevinirim bu surecte hepimiz taşın altına elimizi koyalım. çocuklrıda gözlerinden öpreim hürmetler
Ulubatlihasan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ulubatlihasan1 ()Çok kıymetli @brave__heart Hocam hayırlı Cumalar,
Hocam sizinde dediginiz gibi benim vade sorunum oldugu için , çocuklarin istedigi evin vadesi doldugundan mecburen gümüşü kendimce uygun bir yerden sattım , tabiki biraz zararımda var ama kısmet diyorum, para yine kazanılır , önemli olan ailemin mutluluğu diye düşünüyorum ,
İyiki sizi tanımışım, Allah razı olsun , siz 2.63 lerde beni ikaz etmeseydiniz ben oradan alıp ortalamamı düşüremeyecektim,
bu süreçte bize çok yardımcı oldunuz hakkinizi helal edin hocam çok başınızı ağrıttım , her seferde sabırla cevap verdiniz, siz çok mütevazı ve iyilik yapmayı seven birisiniz, emeklerinizin iyiliklerinizin mükafatını dünyada da ahirette de görürsünüz inşaallah
çocuklarımın size selamları var,
Allaha emanet olun hocam
Selamlar hürmetler
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()satmadim. kar varken zarar yazdi iyimi
0BeğenmedimŞikayet
sabIrsabIr ()Emeğine saglik
Teşekkürler
Tersde olan biri olarak
Aşağıya atmayı bekliyor :)
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()ona siz karar verin şu piyasada olmaz olmaz diye bişey yok. sonuçta suruncemeli bir dönemde dunya . bide bu gümüş olunca speak ne derseo
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()aynen satsam mi diyorum bazen
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()hayırlısı olsun şimdi bile kardasın bak:)
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()2.95 ortalama 13k
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()inş atar ozman bende izlemedieyim dostum rsi destekliyor ben ümitliyim kaçtan aldın
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()atar gibi duruyo ilkkez gumus aldim altin pahali diye
1BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()yok onun için demedim yanlış anlama biraz incele bi tahminde bulun diye hemen anlamıyom diye kestirme
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()ben anlamadigim icin soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
brave__heart ()bide ben sorayım sence gördüğün kadarıyla
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()atarmi sizce