Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 23:57:54
EUR 36.0177 23:57:54
USD 34.5491 23:57:54
ALTIN ONS $2705.8700 23:57:54

Grafiği gönderen: katates_

⭐⭐katates_ ()
Gram Altın
daha öncede gümüş ana trendini attım size riskmi almak istiyorsun oradan alabilirsin kırışdımı stop olursun oraya gelmeden yukarımı döndü bizene bizim amacımız önce para kaybetmemek

Yorumlar (46)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Karar sızın ama kar yazıyorsa neden çıkıcaksınız ihtiyaç yoksa

Zey_yk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Hocam şimdi gördüm, peki bankadan fızıkı alıp çarşıda satmak en mantıklısı

katates_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zey_yk ()

Grami yavaş yavaş çıkartalım mi ? Ne dersiniz @Gzdee

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Adıgüzel yazdı oda tedirgin olmuş hem bu konudan hemde faız artırımından

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Rica ederim hocam saygılar

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

İlk ben olurdum sanırım, bu alımda dahil çok teşekkür ederim konu açılmışken

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Ayrıca o dediğin olursa döviz karaborsaya düşer yapacaklarını sanmıyorum bugün çarşı fiyatlarını attım aradaki fark dahada büyür

1BeğenmedimŞikayet

hayrr ()

Hayırlı sı olsun inşaAllah kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Öyle tabiki ben alsam biri daha alacaktı em çok ona üzüldüm

hayrr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

O zaman turşu kavanozu alıcaz :)

2BeğenmedimŞikayet

hayrr ()

Kardeşim her şey nasip. Nasip olmayacak sa hiç bir şey fayda etmez. Rabbim hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin inşaAllah

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Satarken yoksa sıkıntı yok :)
Forex kullanmam

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Elinize sağlık hocam, siz forex temisiniz olası kambıyo yüzde 5 söz konusuymuş

2BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

Alttaki yorumu ve bu grafiği asla unutmayacağım normalde bu tarz hatalar çok yapmam grafiğe uyarım ama bunu kaçırdım kendi dediğime uyumadım

2BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

kaç saat oldu 30 krş koymuş üstüne günlük 70 80 krş düşen üründe 3 4 krş yanılma payı bence çok iyi sizce?

0BeğenmedimŞikayet

katates_ ()

kırmızı çizgi bugün için 2.34 dür

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum