Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum @super_conqueror benimde uzun vade biyle bir beklentim var. Aylik Kanalin suanki dip seviyesi 1520 kusur civari tepede 1700 lu seviyeler.
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum @Kamanlı40 2008 e yukselen kanali 2018den itibaren yerlestirince boyle bir sey cikmisti. Kendimce daha onceki yorumlarda sebeplerimi neden boyle dedigimi izah etmeye calistim. Sizin bana yazmis oldugumuz mesajda bir ima olabilirde olmayadabilir (: 12xx de onsun 15xx gelicekde yatirim tavsiyesi olmamakla beraber demistim. Simdilik yanilmadim. Ama yanilmayacagim anlaminada gelmez. kisa vade defalarca yanilmisimdir. Insaniz herkes hata yapar. kimse gelecekte ne olucagini kesin bir dille soylememeli. Carsida o donem hem duyumlarim ve kendi beklentilerimle ortusmustu. Piyasada nadir firmasi esnafa has altin veremiyordu. 2019 sonundada soyledim. Piyasada ata yok iscilik yapiyor nadir onceki yilki gibi sanirim bankalar toplamis. Piyasanin kokusu bazen esnafin burnuna gelir. Tam hatirlamamakla beraber 270 kusur iken di sanirim. Ustune basa basa altin yukselicek bu sebeple koskoca na- dir al- tin rafi- neri esnafa has satmadi kisa bir sure.. biraz karisik yazmis olabilirim kafa karisikligi olusuyorsa kusuruma bakmayiniz.
0BeğenmedimŞikayet
FlzARIF ()Hocam 2018 agu da 1211 olan ons zaten su an cok pahali degil mi tabi seeler evvel 1900 de gormus ama. Ama yani
0BeğenmedimŞikayet
Laplece ()bu haftaki gram altın grafiğini paylaşacakmısın?
0BeğenmedimŞikayet
chole ()3 yıl uzun bir süre olabilir ytd.
1BeğenmedimŞikayet
şogın ()2300 cok ciddi rakam. Beklenti tekniksel mi yoksa temel sebeplerden ötürü mu?
1BeğenmedimŞikayet
srgl ()Hayırlı geceler master dostum hosgeldin:)) hislerimize tercüman oldun vesileyle:))