Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()@Captainnn yasadigim donemden kesit sizi etiketlemek ne zormus (:
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Alt yorum @Captainnn yanlis alt yorumumu size etiketledigimi farkettim. Kusura bakmayin. Yasadigim bir donemden kesinti.. (:
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Bu alt yorumda yasadigim bir deneyimden bir kesit @Akademist . Sizi degerli bir abi olarak gordugum icin bu uyari demiyeyim kardes tavsiyesinden oturu yazdim. (Ilk ve ikinci eriketleyip yazdigim mesaji demek istedim)
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()4 hafta evvel ki Alt yorumuma bakabilirsiniz.. @Grl26 @Helalindens
0BeğenmedimŞikayet
nostaljik ()evet ya o aralar çok oy naktı pi yasa
ben de hep şunu demişimdir
kısa vade iş lem yapacak olanl ar varsa en azından kur zirvelerinde değilde
diplere yakınlar da yapsın
özellikle çok yükseklerde yakalanmak can sıkabilir
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Bu alt yorumumu tekrar hatirlatiyorum sitede umutsiz oluo terste kalanlar icin..
1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()@karizma70 iflit olma alt yorumumu okuyun ..
1BeğenmedimŞikayet
Namelüs ()Maşaallah kardeşim sana mevlam kolaylıklar versin gene döktürmüşşün caylar benden :):)
MaSTeR_AyFoX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alfa_Romeo_159 ()Dost..6.52'den $ aldığını yazmasan inanmazdım.. $ 8-8.50 bantından o seviyeye inse alınır yerler 6.40-6.50 bantı olabilirdi..6 ay iyi direnmişsin.. Hazzı yettiyse sıkıntı yok.. Zaman ve akar kaybı olmuş.. Bu da bir tecrübedir güzel insan..3 (lıke) her daim olduğu gibi benden sana gidiyor.. Bol kazançlar, iyi geceler...
1BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Sabır önemli bu işlerde, hele ki panik olmamak daha da önemli
1BeğenmedimŞikayet
esselocan ()Oldu oldu çok da güzel oldu. Eline sağlık Ömer beyim. Like borcum olsun.
3BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Galiba bu sefer oldu 3. kez graf- ikte oyna- dim @mayk34
@super_conqueror @Automatic @Camcı @Gzdee @aloneangel @Altınsikke @srgl @dost55 @esselocan