Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Ilk defa uçup kaçmayan bir grafik gördüm.
Elinize sağlık başarılar.
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@66vip toprağım ben 4 aydır alt mesajdaki grafik öngörümle bekliyorum. Çok şükür şimdiye kadar az sapmayla çalıştı. Yılbaşına kadar da takip edip yeni bi öngörü oluşturacam inşallah. Zırt pırt her ihtimal doğrultusunda grafik çizmiyorum. Orta vadeli yol belirliyorum. Şu an full kağıttayım. Kısmet tabi. Hayırlı kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@Çermik abem alt grafiği 4 ay evvel paylaşmışız. Çöp olur be abim (; grlsin çaylarrr :D
1BeğenmedimŞikayet
Altinteknik ()Agam güzel mantıklı çalışma emegine like, bu aralar kur çıldırmış ne yaptigi belli değil
2BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()Alt mesajda çizdiğim grafiğin satış seviyesindeyiz. Burada dönerse grafiğin hedefi 5.47
Herşey kısmet. Hayırlı kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@uslucan kardeşim benim kendimce takip ettiğim orta vade alt mesajda. Yarın ne olur bilemem herşey kısmet. Ben açıkçası düşüş bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Rtd45 ()Mantıklı grafik
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@Rtd45 kardeşim benim beklentim alt mesajdaki grafiktedir. Herşey kısmet tabi..
0BeğenmedimŞikayet
birkibirki ()@YAGIZ09 gadam alt mesajdaki bizim analiz nasıl?