Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0472 07:21:20
EUR 36.1882 07:21:20
USD 34.5319 07:21:20
ALTIN ONS $2685.4050 07:21:20

Grafiği gönderen: Camcı

⭐⭐Camcı ()
Gram Altın
Selamunaleykum sevgili dostlar.

Dolar/TL haftalık kapanışı 5,6295 ana destek ve siyah yükseliş trendi üzerinde kalarak
haftayı olumlu kapamıştır. Bilindiği üzere önümüzdeki hafta 25'inde MB faiz kararları olacak.
Piyasaların beklentisi en az 300 baz faiz indirimi olmasına karşın hala kur üzerinde
herhangi bir fiyatlama yaşanmaması şaşırtıcı bir durum. Şahsi görüşüm önümüzdeki hafta pazartesi itibariylekur üzerinde yukarı yönlü hareketler başlayacağı gibi BİST'dede geri çekilmeler başlayacaktır. Grafikte görüldüğü üzere karfşımıza ilk çıkan mavi trend (5,74) sonrasında kırmızı trend (5,99) 300 baz faiz indiriminde görülebilecek rakamlar. Ancak kırmızı trend üzerinde fiyat hareketleri görürsek daha üst seviyeleri konuşabiliriz. Unutmamamız gereken bir durum ise 30/31'inde FED faiz kararları olacaktır.Piyasalarda en az 25 baz faiz indirim beklentisi hakim. Şayet 25 baz yahut daha üst bir seviye faiz indirimi FED'dengelirse kurda bu sefer geri çekilme yaşanacaktır. Bu durumda yatırımcı eli tetikte olmalıdır.

Gram Altın a gelecek olursak, 257,79 direnci üzerinde günlük, haftalık kapanış gelmiş durumda aylık kapanışda 257,79 üzeri olacak olursa 273,92 tarihi zirve otomatikman test edilecektir. ONS'a bakacak olursak 1380 direnci üzerinde günlük, haftalık ve aylık kapanış gelmiş olup bu durumda 1483 sonraki direnç seviyesi hedef konumuna gelmiştir.
Ons'da geri çekilme olabilir şayet olursa piyasa bunu alım fırsatı olarak değerlendirecektir.
Gram altında, Ons'un yükseliş trendinde olması, önümüzdeki hafta dolar dada yukarı yönlü hareket beklediğim için fazla bir geri çekilme beklemiyorum.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yasin_eren ()

Abi doları fena dizginlediler, adım atamıyor.

1BeğenmedimŞikayet

Yasin_eren ()

Abicim anketler 250 baz indirimi öngörüyor şimdilik. Dediğiniz gibi 300 değil de 250 olursa 6.00 zorlanabilir mi? İşlerinizde kolaylıklar

1BeğenmedimŞikayet

xaxote ()

Tskler emeginiz icin; ))) "BARIŞ" abi

1BeğenmedimŞikayet

Arslan66 ()

80 gr aldım kazanırmıyım bu hafta? teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Alisss ()

Aleykümselam değerli dostumuz Barış abimiz bu değerli çalışmalarınızı bizimle paylaşıp bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederiz. Eline emeğine sağlık Barış Abim. Selam ve dua ile Allah'a emanet olunuz.

1BeğenmedimŞikayet

Hertac ()

Aleyküm selam hocam teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

tugan83 ()

Kıymetli yorumlarınız için ve herkes tarafından anlaşılır açık yorumunuz için teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

Ayazata ()

Ellerine sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Keremcanxx ()

Hızlı davranmak gerekiyor yani

0BeğenmedimŞikayet

Şimall ()

Üstadım dolar dan tersten çıkma şansımız olacak mı aceba full onsa geçip sonrası TL ye dönmek mi mantıklı olan

1BeğenmedimŞikayet

KrmGky ()

Şahsi görüşüm mb faiz indirimine kadar piyasa faizler faydalanın faiz indiriminden sonra pozisyon alacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca fed faiz indirime çok bir tepki beklemiyorum hatta indirmek diye de düşünmüyor değilim. Paylaşımın için ayrıca teşekkür ederim emeğine saglik

1BeğenmedimŞikayet

Siyahsancak_ ()

Aleyküm selam hg

2BeğenmedimŞikayet

MaSTeR_AyFoX ()

Bilgi dolu paylasim icin tesekkur ederim

1BeğenmedimŞikayet

Suşehri5858 ()

Emeginize Saglik

1BeğenmedimŞikayet

LoyalCrew1919 ()

Emeğine sağlık @Camcı hocam.

1BeğenmedimŞikayet

Einol ()

Herkestede bu beklenti oluşmuşken ters bir harekette yaparlar mı diye düşünmüyorda değilim.

1BeğenmedimŞikayet

gökyüzümavisi ()

Aleyküm selam hocam. Emeğiniz için teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

SNC ()

Aleküme selam camcı bey

1BeğenmedimŞikayet

suallsiz ()

Ve Aleykümselam başkan eline sağlık

1BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Hoş geldiniz Barış hocam, emeklerinize sağlık iyi tatiller.

1BeğenmedimŞikayet

SING ()

Aleykümselam yakaladım yine çok şükür, sevgiler saygılar selamlar sayın dost kişi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum