Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Tezcanli ()Barış abi selamın aleyküm ben bunu araştırdım abi ama o zamanlar dolar kuru tl ile başa baş Atatürkün vefatından sonra tl yi geçmiş traktör meselesi doğrudur ama kur da bir yanlışlık var yada ben yanlış biliyorsam bana doğrusunu söylermişim?
0BeğenmedimŞikayet
Alengir ()Hocam bir ülkenin gücü ekonomisinin kuvveti para biriminin değeri ile mi ölçülür? Bilmediğimden soruyorum
3BeğenmedimŞikayet
afyonlugram ()hocam saygılar öncelikle
DİE verilerine göre, Atatürk'ün döneminde 1 lira dolaylarında seyreden dolar, 1950'li yıllarda 2.8 liradan işlem gördü. 1960 ihtilalinin ardından 9 liraya çıkan doların değeri, 1970'e kadar bu değerini korudu.
1970'li yılların ortalarına kadar ise dolar 14 liradan işlem gördü. Ancak, 1970'li yılların sonundan itibaren Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı hızlandı. Merkez Bankası'nın döviz satış rakamlarına göre, 1975'de 15.30 lira olan dolar, 1976'da 16.83 liraya, 1977 yılında 19.64 liraya, 1978 yılında 25.50 liraya, 1979 yılında 35.70 liraya çıktı.
1BeğenmedimŞikayet
İLHAMİ35 ()çok deyer verdiğim ustam neden buhale geldik?
1BeğenmedimŞikayet
MhoFy ()Ülke Kurulmadı Cumhuriyeti yani Rejim değişimi oldu
Biz Bin yılı aşkın Bir devletiz
3BeğenmedimŞikayet
altincim58 ()Geçen Aylarda türkiyenin ukraynaya sattığı iha'lar Türkiyenin gelişimi için daha önemli,
Artık G-8 ülkeleri arasında bir Türkiye'istiyorsak silah sanayimize ve Akdenizdeki Doğqlgaz ve petrol rezervlerimize sahip çıkmamız kafi..
Ülkemizin daha ferah bir seviyey çıkması günümüzde tarımla olqcak iş değil hocam
1BeğenmedimŞikayet
Yigit3535 ()Nerden nereye,
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Hoş geldiniz Barış hocam, selâmlar.