Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 07:09:04
EUR 36.1994 07:09:04
USD 34.5343 07:09:04
ALTIN ONS $2674.7350 07:09:04

Grafiği gönderen: Camcı

⭐⭐Camcı ()
Gram Altın
Atatürk en çok tarım ve sanayiye önem vermişti.

Yerli üretimle sıfır borçlu bir ülke kurdu 1930 yılında.

1 TL tam 100 dolar ediyordu, yabancı paraları ezmişti ve şu sözünü unutmayın.

"Ben traktörleri Amerika'dan bir avuç bozuk paraya aldım"...

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Tezcanli ()

Barış abi selamın aleyküm ben bunu araştırdım abi ama o zamanlar dolar kuru tl ile başa baş Atatürkün vefatından sonra tl yi geçmiş traktör meselesi doğrudur ama kur da bir yanlışlık var yada ben yanlış biliyorsam bana doğrusunu söylermişim?

0BeğenmedimŞikayet

Alengir ()

Hocam bir ülkenin gücü ekonomisinin kuvveti para biriminin değeri ile mi ölçülür? Bilmediğimden soruyorum

3BeğenmedimŞikayet

afyonlugram ()

hocam saygılar öncelikle

DİE verilerine göre, Atatürk'ün döneminde 1 lira dolaylarında seyreden dolar, 1950'li yıllarda 2.8 liradan işlem gördü. 1960 ihtilalinin ardından 9 liraya çıkan doların değeri, 1970'e kadar bu değerini korudu.

1970'li yılların ortalarına kadar ise dolar 14 liradan işlem gördü. Ancak, 1970'li yılların sonundan itibaren Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı hızlandı. Merkez Bankası'nın döviz satış rakamlarına göre, 1975'de 15.30 lira olan dolar, 1976'da 16.83 liraya, 1977 yılında 19.64 liraya, 1978 yılında 25.50 liraya, 1979 yılında 35.70 liraya çıktı.

1BeğenmedimŞikayet

İLHAMİ35 ()

çok deyer verdiğim ustam neden buhale geldik?

1BeğenmedimŞikayet

MhoFy ()

Ülke Kurulmadı Cumhuriyeti yani Rejim değişimi oldu
Biz Bin yılı aşkın Bir devletiz

3BeğenmedimŞikayet

altincim58 ()

Geçen Aylarda türkiyenin ukraynaya sattığı iha'lar Türkiyenin gelişimi için daha önemli,

Artık G-8 ülkeleri arasında bir Türkiye'istiyorsak silah sanayimize ve Akdenizdeki Doğqlgaz ve petrol rezervlerimize sahip çıkmamız kafi..

Ülkemizin daha ferah bir seviyey çıkması günümüzde tarımla olqcak iş değil hocam

1BeğenmedimŞikayet

Yigit3535 ()

Nerden nereye,

1BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Hoş geldiniz Barış hocam, selâmlar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum