Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Bu grafikte bolinger bandı 1440 da sat vermiş konumdamı oluyor şuan hepsi sattamı ala geçtigini nasıl anlarız
0BeğenmedimŞikayet
grds58 ()temel kural b. b nın üstünde iki gece kapanış mı yapması gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
grds58 ()Temel abi 5.7619 B. B desteğinin üstüne çıkmış oluyor mu yoksa 6.05 mi oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Çeşiit ()Çok etkilendim Allah razı olsun çok gerçekçi ve doğal şurda boş boş çıkacak inecek yerine şöyle basit temel bilğiler paylaşsalar kimse terste olmaz yada kalmazdı tekrardan Allah razı olsun mobilden bakabiliyoruz sanırım deniycem ?
1BeğenmedimŞikayet
akifce ()Bariz trendin olduğu dönemlerde haklısın ama yatay dönemlerde bu banka makasları ile al sat yapmaktan sermayeyi tüketiriz heralde
1BeğenmedimŞikayet
What_can_i_do ()Temel teknik hocam. Bu bolinger bandı grafiğine nerden ulaşabiliriz. Bu bizim içün daima referans olabilir mi? ( ultra acemi olduğum için soruyorum, amacım öğrenmek). Bunun birde günlük haftalık aylık olarak bakacağız değil mi.
1BeğenmedimŞikayet
Bosanac86 ()Bunu nereden takip edebiliriz. Program veya online bir yer var mı?
1BeğenmedimŞikayet
Rmk ()Üstad bu grafiğin (Bollinger bandı)bir benzeri gram altın için olanı yok mu arşivinizde .. varsa paylşabilrimisiz.. emeğinize sağlık.. (acemiyim idare ediniz).. grafiği ben bile anladım
1BeğenmedimŞikayet
Barış7272 ()Dolar 6 gelirmi
1BeğenmedimŞikayet
Sadribaba ()Güzel grafik temel abi sağol.
1BeğenmedimŞikayet
By_dolarEx ()Güzel çalışma like..
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Alt yorum, Yatırım Tavsiyesidir.