Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
8BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Herkese merhaba... bu grafikteki beklentim iptal. Her ne kadar iniş çıkış ihtimali bitmemiş olsada kesişme olasılığı olan yerleri özellikle tabanda ileri geçmiş bulunuyoruz. Bu durumda artık en iyi davranış, ana yükseliş dalgasının başlamasını beklemek.
4BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()24 saat içerisinde mavi ile gösterdiğim dalga oluşumunu tamamlamazsa grafik iptal. Alım satım yapmadan ana hedefi beklemeye devam. Yok mavi ok belirtiğim sınırlar dahilinde tamamlanırsa küçük bir parça alım satım düşünülebilir. Yalnız bu bölgelerde işlem yapmak riskli olduğundan yapılan işlemler sizi üzmeyecek seviyede olmalı. Örneğin:İşlem yapmayı deneyeceksiniz %10 ile en fazla %30- %40- %50 gibi. Risk analizinize göre karar veriniz.
-1BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()Önümüzdeki 4 saatlik dilimde 3950'yi görüp aşamaz isek bu grafikteki senaryo gerçekleşebilir. Küçükte olsa al sat fırsatı verebilir. 21:30'dan sonra ekstra bir iş çıkmaz ise aranızda olacağım...
0BeğenmedimŞikayet
ERTKRN ()Hocam emeğinize sağlık, peki daha önce belirttiğiniz gibi Mart'ın ilk yarısı 3. dalga sonlanmış olur mu? Yoksa onda da bir değişiklik var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Altın35 ()Hocam elinize sağlık. Bu arada 3950 de yüzde kaç çıkmayı önerirsiniz 3587 düzeltmesinden almak için tekrar. Teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
hakan87 ()Şuan için ilk menzilimiz 3950
0BeğenmedimŞikayet
eyyubi_selo ()3880 dolardan 3650 dolara kadar bir düzeltme mi bekliyorsunuz yani ahmet hocam
4BeğenmedimŞikayet
Ahmet_Aktaş ()İki gündür son hareketi teknik açıdan çözmeye çalışıyorum. Bana en mantıklı gelen senaryo bu...
0BeğenmedimŞikayet
kuro ()Anlaşılan btc bir müddet daha reptile mod takılacak hocam teşekkür ederiz