Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Talip1453 ()Camiye gidip mendil açsaydı daha başarılı olurdu
0BeğenmedimŞikayet
Melan_61 ()admın tebrıkler takıbınzden dolayı burda hıc bır yatırımda menfaat yoktur... dostuklar yardımlar gonulden ısteyerek yapılır burda para degıl dostluk kazanır... cumleten ıyı aksamlar..
2BeğenmedimŞikayet
yiğit_06 ()Ya bundan sayın admin şakası bile hoş değil.
Millet Buradaki bilgi paylaşımından faydalanip iki üç kuruş kâr edeyim diyor. Yuzsuzce bu karda benimde payim var değil bedelmi isteniyor.
Yahu peki zarar ederse ver benim zararimi derse bunu nasıl karşılayacak. .
Yalan dünyanın malını kim götürmüş ki bukadar hırs yapılıyor.
Kusura bakmayın ama arkadaşlar 3 kuruş için firildak olmaya gerek yok. .
Rahmetli Sakıp sabancı yi hatirlatmak isterim. .
"Türkiye'nin en iyi otomobillerini ben üretiyorum ama oğlum bu otomobillerden birini bile kullanamıyor" der
Sağlıktan öte zenginlikmi var?
paraya tamah edendende dost olmaz..
Neyse arkadaşlar menfaat siz dostluklar kurmanız dileğiyle..
0BeğenmedimŞikayet
enginbey35 ()adin emmi hafiye gibi maşallah
0BeğenmedimŞikayet
Golf0666 ()keşke cevap hakkı olsaydı ben inanmıyorum böyle birşey yapacagına.
0BeğenmedimŞikayet
RizgarNy ()birisi de hep ona sataşıp "senin ipliğini pazara çıkaracağım" diyordu.
biz de ona ne kızardık. acaba bir şey mi biliyordu?
0BeğenmedimŞikayet
xxone ()sayın admin ben bunu espri olsun diye yazdığını düşünüyorum. sizin düşündüğünüz fikirde olan birisi bunca zamandır kendisini belli ederdi.
2BeğenmedimŞikayet
uzman3435 ()admin kardeşim aramızda kim olursa olsun yanlış yapanı yayınla herkes görsün biz burda topluca bir aileyiz
0BeğenmedimŞikayet
Eskipazar_78 ()sayın admin birde demişki profil yazısında bana güvenip yatırım yapan çok kişi var onların vebalini aldın demiş
0BeğenmedimŞikayet
6_His ()Onca kişiyi zarara uğrattı bakalım milltin hakkını nasıl ödeyecek
0BeğenmedimŞikayet
SeLtoL ()Yok artık daha neler. İnsanlar neler planlıyor elinize sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Ogun ()yok artık diyecek birşey bulamadım
0BeğenmedimŞikayet
gramzede ()bunun anlamı bağış mı, hediye mi, kıyak mı, rüşvet mi
1BeğenmedimŞikayet
Ceren_uuu ()Keşke bu tip bir olay yaşanmasaydı, çok üzüldüm
1BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Zehir hafiye admin : )) senden korkulur: ))
0BeğenmedimŞikayet
BURHANK ()yahu biz savunduk adamı ama böyle birşey yapacak kadar da ileri gidebileceğini düşünemezdim demekki düşünmek gerekiyor admin kardeşim tşkederim aydınlattığın için ve tespitin için her koyun kendi bacağından asılır sözü bir kaz daha yerine oturdu
0BeğenmedimŞikayet
sdt_06 ()Maşallah admin, gözünden bişey kaçmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Eskipazar_78 ()sayın admin allah senden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hk16 ()yaaa harbiden herkesi inandırdı..
0BeğenmedimŞikayet
draxler1981 ()Vaybe hoca hoca diye millet secdeye gitcekti o sahis icin
1BeğenmedimŞikayet
uzman3435 ()millet neyin peşinde bu millet böyle kişilerin arkasındamı gidecek bizler takipçi kardeşlerimize böylemi yardımcı olacagız böyle kişileri bulun ve burda yerleri yoktur
0BeğenmedimŞikayet
hugo ()Bravo size
0BeğenmedimŞikayet
RizgarNy ()valla ben ağlamak istiyorum.
ben de onu bir sürü savundum. ama hala inanmak içimden gelmiyor
0BeğenmedimŞikayet
yellen ()Böyle tiplere sadece yuh olsun denir Admin en dorusunu yapıyon site yönetiminde böyle titiz davrandığın içinde ayrıca teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
hurricane8741 ()ooovv. Teşekkürler sayın admin bildirimin ve uyarın için.
2BeğenmedimŞikayet
FYPOX4 ()süpersin admin.. gerçekten çok yardımsevermiş arkadaş hemen hesap numarasına yatıyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Müteahhit ()Walla admin gözümde büyüdün ha! helal sana.
0BeğenmedimŞikayet
Demirsoy55 ()Vaaay bee...
1BeğenmedimŞikayet
yemkarşıtıyatırımcı ()Ayıp etmiş gerçekten, burada yardim gönüllüsü kesilip arka planda boyle şeyler çok ayıp, kimse kusura bakmasın, sakası bile hoş değil..
O zaman admin beyde para alsin , sonuçta bu siteden haberlesiyoruz..
Geçtiğimiz günlerde bilen bilir hakan beyi çok savundum, ben doğrudan yanayım bu hareketi yanlış ve cezalandırılması yerinde olmuş...
0BeğenmedimŞikayet
tmothy ()admin yakalar : )))