Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()@Easyaslife 8,20 beklentili grafiğim alt yorumda. Dikkat ederseniz destek hattı kırılmazsa diye belirttim. Ve o destek kırıldı şu anda hala o desteğin altında. Tekrar kanala girerse daha yukarı seviyeler hedefte olur.
0BeğenmedimŞikayet
Kerem41 ()Sterlin grafiği olmasın şakın o:)))
6BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Dolar şu an daha önce verdiğimiz ana destek hattının altında seyrediyor. Tekrar kanala girmesi için 5,37 üzeri günlük kapanış yapması lazım.
0BeğenmedimŞikayet
24cenk ()Ustad keske bir fibo cekseydin onuda sen cek deme ekran kapali:)
4BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Vatandaşın biri bir hafta öne bu grafiği paylaştığım ve 8,20 beklediğim için ne kadar laf etmişti. İki çizgi çizip yok 8 olacak vs diyorlar şeklinde. Ah bilsen o iki çizgiyle borsada milyonlar kazanan üstadlar var. Ben acemiyim 3 çizgi çizdim.
dünkü yükselişi gördük daha önce de günde 1 tl lik yükselişler gördük. üstelik benim beklentim orta vade ve sadece bir tahmin hiç bir iddiam yok.
1BeğenmedimŞikayet
Pls54 ()Süpersin Başkan :)
5BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Saat işliyor. Hedefe 2,85 var.
0BeğenmedimŞikayet
Tezcanli ()Süresi ne kadar ben göremedim @Traderrr ocam
0BeğenmedimŞikayet
Ezeli_rekabet ()Hocam grafiğin altında nisan ayını gördüm doğrumudur pek anlamamda
19BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Akvaryum izler gibi izliyorum. Ne güzel grafik bu böyle. Insana huzur veriyor. Gerçi 500 beğeni gelmedi ama olsun. Zaten gelmesin diye hedefi yüksek tuttum. Beğenen elleriniz dert görmesin. Begenileri geri alabilirsiniz. Beğeniyle yıldızla işimiz olmaz. Esprisine takılıyoruz iste.
0BeğenmedimŞikayet
dfor ()Aşağı yukarı ne zaman?
0BeğenmedimŞikayet
ahmet2424 ()Neye gore 8.20
1BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()500 olmamis susmaya devam mi
5BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Tahminim tutarsa ama/fakat lı cümleler istemiyorum. Ona göre
2BeğenmedimŞikayet
Tezcanli ()Şubat da o rakamlara gelicek ytd
1BeğenmedimŞikayet
Slyml ()Hocam grafikten bal damlıyor ; ) saygılar
1BeğenmedimŞikayet
KadirDemirezen ()pardon, 373 :)
0BeğenmedimŞikayet
Keloğh ()Yükselecek diyorsun diye seni sevmiyorum :) ama emeğine sağlık sitenin sana ihtiyacı var saygılar :)
0BeğenmedimŞikayet
Eemmrree ()Sayın memurum alt yorum beğeni sayısını kimse bozmak istemiyor düz olsun 100 olsun
0BeğenmedimŞikayet
Gratz ()Bu dedıgın rakam nezaman görülür hocam
1BeğenmedimŞikayet
biolog_6155 ()Seni severim baskan ama farkli dusunuyoruz...
1BeğenmedimŞikayet
joker33 ()başkan 500 olmasada gercekten seni seviyoruz yardimci olmaktan baska kimseye zararin olmayan degerli birisin
1BeğenmedimŞikayet
Okibaa ()Bi tanede benden :))
1BeğenmedimŞikayet
A_Kayalar ()@Traderrr hocam bir beğeni ben den bu rakam kaç aya gelir gelirse
1BeğenmedimŞikayet
Hımm ()1 ay boyuca hergün 3 like benden üstat.
1BeğenmedimŞikayet
m517 ()Icimi okudun kardes grafik guzel durmak yok yola devam::)))
1BeğenmedimŞikayet
Matraks44 ()Hocam elim gitmiyor onu begenemem yanıldıgınızı aşşagı yönlü kırıldıgını yarın görmezsem begenirim
42BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Alt yoruma 500 beğeni gelirse, suskunluğumu bozacağım. Sorulara cevap vereceğim. 500 tane sevenimiz yoksa susmaya devam.
0BeğenmedimŞikayet
DALGALI ()ve bu dediğiniz 6 ay içerisinde gelecek.
1BeğenmedimŞikayet
bilgibekleyen ()8.20ve nisan ayı, zor hocam, ama olmaz diyemem, çünkü Türkiye burası :)