Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
semiramis_ ():) çok insana alım yaptırdın iyi seni bulmuyorlar
0BeğenmedimŞikayet
mali_x ()Aleyküm selam.. sayın @Traderist hocam ve sayın @AuRaTio hocam sizlerin varlığı terste olan arkadaşlara (ben de dahil) güven ve huzur veriyor.. mantıklı ve itidalli yorumlarınıza devam ediniz lütfen. Saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
Coskun0809 ()Yani üstad haftaya yükselise gecermi diyosun bana bi cevap vermiyosun bi cevap istiyoruz altı üstü senden:(
0BeğenmedimŞikayet
Hakankavak ()Ejderha kuyrugu mu bu?
0BeğenmedimŞikayet
Oğuzhan1 ()Bu nasıl bir grafik 2 tane çizgi var elinle mi çizdin mukavvaya mi çizdin @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
eraycan ()adı ney bu indikatörün
0BeğenmedimŞikayet
Aytenkosa ()Merhabalar ben 6.67 den terste olan ve şu qna kadar hiç zarar kes bile yapamadım. onun için söyledikleriniz benim için çok önemli bu çıkış nereye kadar çıkabilir ve ne zaman olabilir bir öngörünüz var mı. Görüşleriniz benim için önemli olqn kişilerdensiniz bilgilendirirseniz sevinirim. Tşk ler
0BeğenmedimŞikayet
dakikadam ()İndikatörün adı nedir ? Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
emirarslan34 ()Dalalimmi o zaman döner bicaklariyla reizz. Yarisini girdim, 20 alti sanmiyorum, 10/20 kurus icin 1 liralardan olmayalim, bisey falan olur, al basina is.
0BeğenmedimŞikayet
nil77 ()Kesiştikleri noktadan yukarı mı kıracak demek hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Yamançelişki ()Aleyküm selam inşallah yükselir
4BeğenmedimŞikayet
AuRaTio ()Düşüncelerimin ve genel görüşümün en yakın olduğu kişilerden biri sensin.
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()havuca benzemiş