Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Dolar grafiğinde ne gördükse onu söyledik 5.20 cilere laf ettiniz
Allah YARDIMCINIZ olsun
0BeğenmedimŞikayet
Cihat35_ ()Gram dolar parite destek dirençleri nedir
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Sanırım alt taki ters çanak işliyor
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()@Cobra34 çok zorlarsak ikili üçlü dip bile çıkmaz mı acaba yoksa benmi çok hatalı bakıyorum zaten çanak burdayım diye baş bas bağırıyorda aceminolarak soruyorum.
3BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Güzel söz duymak istiyorsunuz hatta güzel söz söyleyene Mike veriyorsunuz
Kendinizi Kandırıyorsunuz
Dost acı söyler
TL de olanlar parça alım illaki yapabilir ama ters de olan güzel söz arayınca düşüşleri göstermek zor oluyor
Ve 6.90 dan 595 dediğimizde inanmadınız hayel dediniz ülke falan filan
Bu ülke dimdik ayakta kalacaktır merak etmeyin trade farklı ekonomi bozuk iyi bakmıyor malesef
0BeğenmedimŞikayet
62T ()bu grafiği nasıl atıyorsun bu siteye
ben yapamadım beçeremiyorum yardımçı olursan bende atarım arkadaşlara grafik