Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Yurttaş ()Sayın mustermo herkez size gülüyor. 6.60 tan tersteyim. Son gülen iyi güler diye bilecekmiyiz yoksa sıkıntıya devam mı.
0BeğenmedimŞikayet
kpm ()hocam aynı şeyi bende düşünüyorum bu grafiği bormal çizgisel olarak bende düşündüm aynı sinüs grafiği gibi 7,20 tepesinden basıldığı belli, olan bi çizgi var ama dünde yazdım çanak formasyonu içinbir hafta 5,40 seviyesinde seyredip yükselmesi gerek ama zaman meftumu bence sizinkine göre daha uzun ben grafik çalışmıyorum rica etsem bi meslektaş olarak çizgisel olarak aynı grafiği çizebilirmisiniz teknik grafik yerine meslektaş olarak rica ediyorum
bide çanaktan sonra kulp olursa milletin 8 teorisi gerçeklişir
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()hocam bence bu sinüs eğrisi içine dışarda kalan kısımlarıda almak gerekir. belkide 7.2 değilde 6.80..6.2 leri baz almakta fayda var. geçen sosyaldede bi arkadaş sinüz yerleştirdi. ama ertesi gümledi. aşağı kırdı. bu konuda düşüncenizi merak ederim. saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Orcun_13 ()Bu dolum ne zaman gerçekleşir hocam
0BeğenmedimŞikayet
26Fuel26 ()Dostum, EUR/GBP çalışman varsa paylaşabilir misin?
0BeğenmedimŞikayet
kıvançer ()Sinus ler kulplar fincanlar ono lar tobolar yalan oldu mustermo kardes kimse ne oldugunu bilmiyo anlamsiz yukselis ve dususler :)))
0BeğenmedimŞikayet
Stormborn ()Ne yapmışsın sen alyanak
0BeğenmedimŞikayet
Arnıldcivardagezer_ ()Yine doldurmaz yarında öbür günde doldurmaz kardeşim şunu iyi analiz etmek gerekir ülkemizde hiç bir ekonomik veri kuru 7 üstü yapamaz siyasi gerilimler bu rakımı ve üstünü getirir geçmiştede böyleydi bu günde böyle yarında ülkemiz aynıdır kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_EMRE ()@Mustermo hocam sitede teste olup grafikten anlamayan bir sürü insan var, bu grafik ne anlama geliyor açıklarsanız çok iyi olur, teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Morkumru ()Günaydın. Terste kalanları rahatlatan yorumlar. Umutsuz yaşanmaz.
0BeğenmedimŞikayet
İmre ()Hocam yükselme tahmininiz devam ediyo galiba hãla zaman olarak ne düşünüyorsunuz ne zaman patlak verir bu düşüş
0BeğenmedimŞikayet
samil2012 ()Bence hükümet seçime kadar bu çanağı doldurtmaz dostum :)
0BeğenmedimŞikayet
S£RV£T ()Çizimde sinüs çizgisi 5.42 dip görünüyordu. Onun altına sarktı biliyorsunuz değilmi. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
trakya_pantası ()agani, dolar ne bilsin trigonometri :) - cosx in grafiği olmasin o; ters tabak :)
0BeğenmedimŞikayet
MERCHANT ()Mustermo seçime kadar yükselmez bu kur.
0BeğenmedimŞikayet
Graben ()Hocam bende 5 ten dolar var beklemekmi doğru olur yoksa bozup beklemekmi çok kararsız kaldım hergecen gün düşüyor uzun vadeciyim acele ihtiyacım yok cvplarsaniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
redblack ()Bu da benim sinüs eğrisi.
0BeğenmedimŞikayet
Bunebu ()Roket mi yani
1BeğenmedimŞikayet
ney_zen ()Grafikten anlamayanlar için de bir şeyler yazsanız
0BeğenmedimŞikayet
mehmedcan ()hocam çanak dolar ama ne dolar bilemem :)))
2BeğenmedimŞikayet
HANÇER42 ()Mustermo bu grafik te tutmazsa sen kendi üyeligini silmiyosun bari admin silsin artık milleti kandırıp durma
2BeğenmedimŞikayet
enesil ()Valla hocam biz de yükselmesini umuyoruz ama. Ne kanallar ne emalar kırıldı. Daha destek kaldı mı? Her geçen gün yeni bir destek bulup avunuyoruz. Ne diyim inşallah bu son olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
mehzan ()gelin böle arada umutlandırın bizi lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Emprime_24 ()Mustermo dip mi diyorsun 5.30
0BeğenmedimŞikayet
Kerem007 ()Böyle devam edeceğini bilsek hic zararkes etmeden hedefi bekleriz:)