Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
3BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Alt yorum, grafik güncelliğini koruyor.
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Güzel bir çalışma. Emeğine sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
HURDACI_BABA ()anket bekliyoruz barış..
@Cobra34
0BeğenmedimŞikayet
dddsibel_ ()Barış abi takozun altı 5.70 dimi
0BeğenmedimŞikayet
Kaya29 ()Üstadım kısa bi vaktini alıcam
Mağlumun bir çok güzel insan gibi Tertsteyim 258 den aldığım gramı dün dolara parite yaptım malum şahsiyetin gidişiyle beklenti gerçekleşmedi günlük yukarı aşşa al satla hem hareketlilik hem zararı çıkarayım düşüncesindeyim öneriniz ne olur şu an ki zarar önce yaptığım kazançtan vaktinizi aldım hakkınızı helal edin
0BeğenmedimŞikayet
Elite ()Hocam 238 den gr aldım uzun vade öngörünüz nedir kara geçmek için
0BeğenmedimŞikayet
TURKBILGE_KHANN ()hocam, yükselen takozla alçalan takozun kırılım yönleri ters yönde mi olur genelde.
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog13 ()Usta bundan sonra siyasi soylemlerin yerini grafikler tam olarak almış oluyor? Yanılıyor muyum? Abd ile gerilim bitmis kabuk edersek! ...
0BeğenmedimŞikayet
FISTIKÇI_ŞAHAP1 ()6.7 den aldiklarimizin 255 ten aldiklarimizin grafikte beklenen durumuna bakın ya nasıl cikacaz bu durumdan akıl erdiremiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hocam af buyrun, alçalan takoz formasyonunu , yine aynı ağaçtan olan yükselen kazık formasyonuna revize etsek daha münasip olacak :) battık
0BeğenmedimŞikayet
Dolar_5_lira ()hocam şair burada ne demek istedi... bi izah ediver gari...
0BeğenmedimŞikayet
Kapital_izm ()Bence çoğu anlamadı. Bende dahil