Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Clane ()Hocam varlık fonundaki biriken paraların kullanılması mümkünmü piyasada.
0BeğenmedimŞikayet
NEO111 ()photoshop mu
0BeğenmedimŞikayet
SbC ()Böyle bişey olamaz...
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()Bir cisim yaklaşıyor da iyi durur :))
Eemmrree için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()Şemsiye açıkta bizimkiler çıkarmiki diye mckenziye basvurdular :))
xsrnos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
greengold ()nasıl yani ya? anlık görüp mü indi?
0BeğenmedimŞikayet
Deliorman22 ()Ne demek bu dostum
0BeğenmedimŞikayet
arslan_ugur ()2 yıl sonra %140 faiz veriyor değildir herhalde değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
mskr ()Bence Şair burada içinde biriken acıların bir anda dışa vurumunu göstermiş.
0BeğenmedimŞikayet
xsrnos ()bloom da gözükmüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Deejayo ()Hocam ne direği bu?
0BeğenmedimŞikayet
Hadiya_hayırlısı ()Nasıl yani.. ? Espri amaçlımı bu grafik ..
0BeğenmedimŞikayet
Kermer ()Kedidir, kedi ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Caankrk ()alım noktası olarak nereden alım önerirsiniz? sorumluluk tabiki benim
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()İğne atmış. :)) milletin bildiği ve bağıra bağıra gelen krizi poliyanna kisvesiyle gizlemeye çalışmaları anca buraya kadar idaare etti. volkan patladı. Kral çıplak
0BeğenmedimŞikayet
xsrnos ()ben de öğlen farkettim de veri sağlayıcısında yanlışlık olabilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Eskişehirli_Birisi ()Dış mihraklar şemsiyeyi açmaya çalışıyorlar..
0BeğenmedimŞikayet
Eemmrree ()Bir kazık gördüm en iyi fikir bu