Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
Adalet=ölçü ()Hocam size ve grafiğinize güvenerek 24k aldık iyiki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
Miran47 ()hocam grafiğe göre 7 mı bulur
0BeğenmedimŞikayet
Adalet=ölçü ()Düşüş dediğiniz. İkinci dalga dediğiniz grafik bu değilmi hocam pozisyonu buna göre alalımmı
0BeğenmedimŞikayet
legend84 ()@Traderist üstat grafiğin işliyor ve işlemeye devam edecek gibi..
0BeğenmedimŞikayet
Adalet=ölçü ()Başkan diğer grafik hedefledik demişsiniz bu grafiğinçalışması için hangi hedef üstünde tutunması gerek
0BeğenmedimŞikayet
ycinar9484 ()3. tamam 4 e mi gidiyoruz kısa çizgide?
0BeğenmedimŞikayet
Adalet=ölçü ()Hocam bu grafik aylık mı. Yardımlarınız için tşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
barman ()dostum bu grafik pa* uçmazsa söylenen grafik mi?
0BeğenmedimŞikayet
muratserab ()Merhaba, sanırım merkez bankası müdahale etti. benjamin yine düşmeye başladı grafikteki veriler hala geçerliliğini koruyor mu? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
batuhann ()@Traderist 5.30 dan aldığım dolar ve 5.663 den aldığım euro için şu ortada bozdurmamı mı yoksa beklememi mi tavsiye edersiniz
0BeğenmedimŞikayet
obadus ()bu grafik çalışırsa bayram havasına döner burası :)
0BeğenmedimŞikayet
Deva ()Sabaha kadar beklicez :)
0BeğenmedimŞikayet
emrbyrktr ()Dip 5.80 e cekildi glaiba
0BeğenmedimŞikayet
3_OK_1_YAY ()abi bi de grafiği yorumlasan sana zahmet
0BeğenmedimŞikayet
TANBEY ()Yanıyoruz traderist abi
0BeğenmedimŞikayet
Var_yemez_ ()Sakin bozma grafik çöp oldu
0BeğenmedimŞikayet
Ateş05Ateş ()Hocam dolar buraya kadar inmisken tum selalecilere ragmen cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum Büyüksünüz ustaat
0BeğenmedimŞikayet
GezginX ()Ben düşüş trendinin devam edeceğini düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Eser0107 ()Bu grafigin çöp olmaması için cidii bir siyasi kriz gerilim vs olması lazim...
0BeğenmedimŞikayet
kayagunay ()grafiğe veya hazırlanışına gerek yok görünen köy kılavuz istemez :)
mali1688 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cendereler ()6320 tersteyiz. bekleyip görecez
0BeğenmedimŞikayet
Gramla ()Emeğinize sağlık ama hayal ürünü...
0BeğenmedimŞikayet
mali1688 ()hocam grafiğin kaçınılmaz olduğunu, er yada geç olduğunu ben de düşünenlerdenim. Ancak grafiğin hazırlanış verilerini de paylaşırsanız daha umut vaadedici olur. ytd
0BeğenmedimŞikayet
hep_terste_ ()Çok beklersiniz daha
0BeğenmedimŞikayet
Battalgazininoğlununyeğeni_ ()Usta dip5.96 yapmışsın oda kırıldı
0BeğenmedimŞikayet
Günselim ()sabırla bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Orcun_13 ()Elinize ve emeğinize sağlık hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Isengard ()Traderis 5,90 dan 10 k dolar almıstım. 7,20 ye çıktıgında sizin grafipi gördüm. Tuzak seziylrum 5,80 gelecek diye. Bilgi ve tecrübene güveniyoruz. Son karar bizim. İyiki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
kayagunay ()yok hayal yok gerçek:) çok komiksiniz. ekonomi bozuk nereye kadar düşecek er geç 7 nin üstüne çıkacak.