Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Frdngn ()Sitede herkes düşecek düşecek yazıyor usta ne olacak bu dolar ? 6. 1850 den dolardayim
0BeğenmedimŞikayet
Zirvede ()Hocam bu grafiği tam anlamadım düşüş mü yükselişmi @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
Edisonn ()Başganım kur traderist desteğini kıramıyo ama çıkmaya da pek niyeti yok ne diyosun ? @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
erguno46 ()burda şuan uyumsuzluk yok gibi tekrar bakar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
octobus ()usd almayanlar alsın diyon yani
0BeğenmedimŞikayet
Surveyeng ()grafiği anlatma şansınız olurmuydu rica etsem?
0BeğenmedimŞikayet
1dejavu2 ()pozitif uyumsuzluk:
genelde olumlu algılanır ve mantığı şudur;
indikatör diplerinin yükselirken , fiyatların düşmesidir. aslında bu şunu ifade eder indikatör ben düşmek istemiyorum ama fiyatlar düşüyor tuzak olabilir malını kaptırma...
0BeğenmedimŞikayet
1dejavu2 ()Yani gözü yukarıda mı?
0BeğenmedimŞikayet
Bla_bla ()Uyumsuzluk dediğine göre çıkacak herhalde... ustun zekamla bunu anladım
Lefkeli77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
obirisletmeci ()gene anlamadım üstad :(
0BeğenmedimŞikayet
Hakkatten_Çıkarmı_Yav ()Pozitif uyumsuzlukta yükseliş beklenir arkadaşlar. Kimse size al sat demez herşeyi hocalara sormayın, bu riske aklı olan kimse girmez.
0BeğenmedimŞikayet
kultur ()fed de onemlı bır sey olmassa dıser yada yatay
ytd
0BeğenmedimŞikayet
casper080 ()valla hocam bilgi birikiminiz güzel de ben pek anlamam grafikten ytd niz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu_34 ()Neden 4 saat seans araligimi
0BeğenmedimŞikayet
Bursa2018 ()yani pozitof uyumsuzluk
0BeğenmedimŞikayet
makro1 ()yani ne demek
-2BeğenmedimŞikayet
Ramazan42 ()Biseyden anladığın yok milleti kandirip durma bilader vebal var vebal
0BeğenmedimŞikayet
paraios_ ()6. 35 ortalama ile beklemedeyim. Bekleyiş çok uzun sürer mi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
togi07 ()Alim icin uygunmu onerileriniz nelerdir
0BeğenmedimŞikayet
bermudau ()Bu demek oluyor ki fırlayacak
0BeğenmedimŞikayet
Zirvede ()üstad düşecekmi demek satalımmı @Traderist
0BeğenmedimŞikayet
ahmet073 ()tuzak demek :)?
0BeğenmedimŞikayet
Cemilcemil ()bu 50 60 arasına çıkıp tekrar alt seviyelere ineceğin işareti :)
0BeğenmedimŞikayet
Dolarcimiz ()Bu ne demek oluyor ustad