Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0426 21:04:39
EUR 36.0379 21:04:39
USD 34.5405 21:04:39
ALTIN ONS $2708.1550 21:04:39

Grafiği gönderen: Traderizm

⭐⭐Traderizm ()
Dolar

6.1251'de tamamlandığını düşündüğüm e dalgasından başlayan yeni itki dalgasının 1.si 6.3682 ile tamamlandı bana göre.
(30d'de 3 ana dalga, 5d'de 5 iç dalgadan oluşur)
ve grafikte de görülebileceği üzere bu yükselişin 0.618'ini geri aldı 6.2252'ye düşerek.
hesaplar ve sayım doğruysa, en iştahlı ve en uzun 3.dalga başladı. ideal hedefi 6.5079'dur. ancak 6.42 civarında trend direnci var. buraya takılabilir. küsüratlı rakam yazıyorum salladığım belli olmasın modeli değildir bu, 1.dalganın 1.618'i kadar gidebileceğinden hareketle hesaplanmıştır. 2.618'i kadar da gidebilir bunu piyasa belirler.

bir tahmindir. kesinlikle gerçekleşecek diye bir şey söz konusu değildir.
neyi nasıl bulduğumuzu gösterelim, hazıra konmayalım, varsın hedef tutmasın sorun değil.
YTD

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Heisenberggg ()

Bilgilerin için teşekkürler bizler trend altında da kalsa verdiğin bilgileri bizlere yön bulmamıza yardımcı oluyor sağolun

0BeğenmedimŞikayet

enesil ()

Fraktallar, fraktallar.. Minions gibisiniz bi bitmiyonuz :))

0BeğenmedimŞikayet

parayokhuzurvar ()

Güzel çalışma hocam. Eline sağlık. Sağolasın

0BeğenmedimŞikayet

EfsaneGeriDöndü ()

Salladığım belli olmasın modeli değildir bu*

Ksjskksjakak Küsürst tespiti çok iyiymiş

0BeğenmedimŞikayet

erenuzz ()

Teşekkürler, peki 3 dalganın istediği yer olan 6. 52 ya da trend direnci olan 6. 42 gelince karimizi alma zamanı mıdır ? 3 dalgadan beklenen hesaplanan tepe 6. 42- 6. 5x mıdır?

0BeğenmedimŞikayet

spice_x ()

Kime hitaben yazdiginizi anladım sizin grafikleriniz de cok değerli ama grafik paylasmadi diye niye üstüne gidiyorsunuz 6. 16 geleceğini söyledi , isteyen dinler istemeyen engeller yani o kadar gereksiz insan içinden crypto mu göze batıyor anlamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Lefkeli77 ()

Bundan anlamıyoruz hocam siz ne diyorsunuz nereye gidecek

0BeğenmedimŞikayet

Pinky_ ()

Küsüratlı rakam yazıyorum salladıgım belli olmasın modeli :)? )))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum