Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
1BeğenmedimŞikayet
Ern11 ()hocam niye cvp vermiyorsun yazdiklarim gelmiyor mu :(
0BeğenmedimŞikayet
esmer_cocuk58 ()7 _14_21_29 mu hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Safinas ()Bitcoin konusunda da tarih bilgileri iceriyorsa sahane olur :)
0BeğenmedimŞikayet
Dolarcimiz ()Ikiside yansidi hocam
0BeğenmedimŞikayet
mehmedi ()Üstad fotoğraf şeklinde paylaşınca görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
esmer_cocuk58 ()Nefesler tutulur merakla beklenir:))
0BeğenmedimŞikayet
YARARX ()Hocam yoruma yazin lutfen goremdik
0BeğenmedimŞikayet
Nedimx3 ()Yakında zengin olacak çok şükür:)) saygılar değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim12345 ()Beklemeye devam mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
DSR ()Şimdi çok merak ettim geceleyin mi yazacaksin
0BeğenmedimŞikayet
Bbbb ()Ben okudum. Ama tarihleri daha paylasmamissin anladigim kadari ile
0BeğenmedimŞikayet
Bilocan ()Hacam sizi yeni takibe başladım.
Merakla bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mükremin ()Bekliyoruz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Begi54 ()Merakla bekliyorumm
0BeğenmedimŞikayet
Krnfil ()Teşekkür ederiz. iyi çalışmalar.
0BeğenmedimŞikayet
Funke ()Yansıdı simdi
0BeğenmedimŞikayet
leventlerruse ()Bekliyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSamsun ()Geldi hocam son iki mesajda geldi resim olarak ekledikleriniz. Orjinal mesaj yok ortada. Muhtemelen süzgeç te takıldı.
0BeğenmedimŞikayet
Smrisk ()Yansidi sizi takip ediyorum. Ama cocuklari uyuttuk :)) ayrica bilgileriniz icin çok tesekkur ederim.
0BeğenmedimŞikayet
tuberist ()Yansidi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ukalayci ()Yok bu sefer geldi de seni takip eden her türlü görür hocam :) bekliyoruz bilgiyi merak ettim doğrusu